HACILAR'DA TÜFEKLİ SALDIRI

Asayiş 16.02.2015 - 17:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2275+ kez okundu.
 

HACILAR'DA TÜFEKLİ SALDIRI

Tedavi altına alınan iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
Hacılar'da çıkan kavga sonrası tüfekle yaralanan 2 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre Hacılar yolu Sakar Bağları’nda bulunan bağ evinde meydana gelen olayda iddiaya göre aile içi yaşanan tartışmanın ardından R. D.'nin, İ C. (35) ile R. Ö.’yü (26) tüfekle yaraladığı öğrenildi. Göğüs ve baş kısımlarından saçmalarla yaralanan İ. C. ve R. Ö., çevrede bulunan bir otomobil ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Tedavi altına alınan iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Hacılar'da çıkan kavga sonrası tüfekle yaralanan 2 kişi ağır yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre Hacılar yolu Sakar Bağları’nda bulunan bağ evinde meydana gelen olayda iddiaya göre aile içi yaşanan tartışmanın ardından R. D.'nin, İ C. (35) ile R. Ö.’yü (26) tüfekle yaraladığı öğrenildi. Göğüs ve baş kısımlarından saçmalarla yaralanan İ. C. ve R. Ö., çevrede bulunan bir otomobil ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan iki kişinin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.