MONDİ MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TAKIMI HACI BOYDAK’IN KONUĞU OLDU

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2015 - 23:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2739+ kez okundu.
 

MONDİ MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİ BASKETBOL TAKIMI HACI BOYDAK’IN KONUĞU OLDU

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü’nü yemekte ağırladı.
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü’nü yemekte ağırladı.  Boydak Holding’de verilen yemeğe Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Veli Demirci kulüp yöneticileri, idari ve teknik kadro ile oyuncular katıldı. Yemek öncesi idari ve teknik kadro Boydak Holding tesislerini gezdi.  Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, yemek sonrası yaptığı konuşmasında, “Bugün burada sizleri ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.” dedi. Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımının maçlarını yakından takip ettiğini söyleyen Hacı Boydak, şöyle devam etti:      “Maçlarınız çok heyecanlı oluyor. Bir sayı ile kazandığınız maçlar var. Bunlar insanı heyecanlandırıyor. Güzel sonuçlar geldikçe bizde mutlu oluyoruz. Önümüzde daha çok maç var. İnşallah daha güzel haberlerinizi almaya devam ederiz.” MONDİ OLARAK GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ     Hacı Boydak, Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımına verilen desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Boydak, “Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde öncelikle play-off’a kalmanızı ve sonrada ilk iki içinde yer almanızı diliyorum. Bunu gerçekleştireceğinize canı gönülden inanıyorum.” diye konuştu.     Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, sporcu olmanın kolay olmadığına değinerek şunları kaydetti:         “Sporcu olmak kolay değil. Hayatın her alanında sürdürülebilir olmanız gerekmektedir. Beklentiler yüksek olduğunda sizden sürekli başarı isterler. Sürekli bir başarı içinde düzenli bir aile yaşantınız, düzenli bir sosyal çevreniz, düzenli bir özel hayatını olmalıdır. Bu alanlarda düzenli olabildiğiniz kadar başarılı olabilirsiniz”      Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımı kaptanı Salih Uğraşan, “Bu akşam burada olmak bizi çok mutlu ve motive etti. Sizin desteğinizi görmek bize ayrı bir motivasyon sağlıyor. Takım arkadaşlarımız olarak sizleri maçlarımızda görmek istiyoruz.” dedi.     Konuşmaların ardından Hacı Boydak’a Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takım forması ve imzalı basketbol topu hediye edildi. 
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü’nü yemekte ağırladı.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü’nü yemekte ağırladı. 

Boydak Holding’de verilen yemeğe Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat, Melikşah Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Veli Demirci kulüp yöneticileri, idari ve teknik kadro ile oyuncular katıldı. Yemek öncesi idari ve teknik kadro Boydak Holding tesislerini gezdi. 

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, yemek sonrası yaptığı konuşmasında, “Bugün burada sizleri ağırlamaktan mutluluk ve onur duyuyoruz.” dedi. Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımının maçlarını yakından takip ettiğini söyleyen Hacı Boydak, şöyle devam etti:
     “Maçlarınız çok heyecanlı oluyor. Bir sayı ile kazandığınız maçlar var. Bunlar insanı heyecanlandırıyor. Güzel sonuçlar geldikçe bizde mutlu oluyoruz. Önümüzde daha çok maç var. İnşallah daha güzel haberlerinizi almaya devam ederiz.”

MONDİ OLARAK GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

    Hacı Boydak, Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takımına verilen desteğin artarak devam edeceğini söyledi. Boydak, “Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde öncelikle play-off’a kalmanızı ve sonrada ilk iki içinde yer almanızı diliyorum. Bunu gerçekleştireceğinize canı gönülden inanıyorum.” diye konuştu.

    Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, sporcu olmanın kolay olmadığına değinerek şunları kaydetti:    
    “Sporcu olmak kolay değil. Hayatın her alanında sürdürülebilir olmanız gerekmektedir. Beklentiler yüksek olduğunda sizden sürekli başarı isterler. Sürekli bir başarı içinde düzenli bir aile yaşantınız, düzenli bir sosyal çevreniz, düzenli bir özel hayatını olmalıdır. Bu alanlarda düzenli olabildiğiniz kadar başarılı olabilirsiniz”

     Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol Takımı kaptanı Salih Uğraşan, “Bu akşam burada olmak bizi çok mutlu ve motive etti. Sizin desteğinizi görmek bize ayrı bir motivasyon sağlıyor. Takım arkadaşlarımız olarak sizleri maçlarımızda görmek istiyoruz.” dedi.
    Konuşmaların ardından Hacı Boydak’a Mondi Melikşah Üniversitesi Basketbol takım forması ve imzalı basketbol topu hediye edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.