KAYSO Başkanı Boydak’tan Kadınlar Günü Mesajı

Yaşam 06.03.2015 - 19:31, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3221+ kez okundu.
 

KAYSO Başkanı Boydak’tan Kadınlar Günü Mesajı

KAYSO Başkanı Boydak’tan Kadınlar Günü Mesajı   Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir açıklama yaparak, “Kadınlar toplumumuzun vazgeçilemez en önemli unsurlarıdır” dedi.   Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulması ile birlikte birçok konuda kadınların haklarını yeniden elde ettiklerini belirten Başkan Boydak, Cumhuriyetin en büyük kazanımlarından bir tanesinin de çağdaş Türk kadınının iş hayatına ve sosyal hayata katkısının sağlanması olduğunu söyledi.   Kadınların iş hayatındaki başarı grafiklerini her geçen gün artırmalarının önemine değinen Başkan Boydak, “Son yıllarda Kayserimizde de kadın girişimcilerimizin oluşmaya başlaması, bu başarının bir göstergesidir. Her ne kadar ülkemizde kadınlarımızın iş hayatına katkısı Avrupa ülkelerine göre aşağı seviyelerde olsa da, biz bu büyük potansiyeli değerlendirme adına, oranları daha yukarılara çekme gayretindeyiz” diye konuştu.   Kadınları iş hayatına ve sosyal hayata dahil etmenin önemini vurgulayan Başkan Boydak, özellikle az gelişmiş toplumlarda kadınların birçok sorunları olduğunu, bu sorunlarına sadece 08 Mart’ta değil, her zaman sahip çıkmanın önemli olduğunu belirterek, Sanayi Odası olarak bu sorunların çözümüne katkı verme gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.   Başkan Boydak, “Bu vesile ile tüm kadınlarımızın, annelerimizin, ablalarımızın, eşlerimizin ve kızlarımızın 08 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, daha nice yıllarda bu günlere kavuşmalarını diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

KAYSO Başkanı Boydak’tan Kadınlar Günü Mesajı

 

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak 08 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bir açıklama yaparak, “Kadınlar toplumumuzun vazgeçilemez en önemli unsurlarıdır” dedi.

 

Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulması ile birlikte birçok konuda kadınların haklarını yeniden elde ettiklerini belirten Başkan Boydak, Cumhuriyetin en büyük kazanımlarından bir tanesinin de çağdaş Türk kadınının iş hayatına ve sosyal hayata katkısının sağlanması olduğunu söyledi.

 

Kadınların iş hayatındaki başarı grafiklerini her geçen gün artırmalarının önemine değinen Başkan Boydak, “Son yıllarda Kayserimizde de kadın girişimcilerimizin oluşmaya başlaması, bu başarının bir göstergesidir. Her ne kadar ülkemizde kadınlarımızın iş hayatına katkısı Avrupa ülkelerine göre aşağı seviyelerde olsa da, biz bu büyük potansiyeli değerlendirme adına, oranları daha yukarılara çekme gayretindeyiz” diye konuştu.

 

Kadınları iş hayatına ve sosyal hayata dahil etmenin önemini vurgulayan Başkan Boydak, özellikle az gelişmiş toplumlarda kadınların birçok sorunları olduğunu, bu sorunlarına sadece 08 Mart’ta değil, her zaman sahip çıkmanın önemli olduğunu belirterek, Sanayi Odası olarak bu sorunların çözümüne katkı verme gayreti içerisinde olduklarını ifade etti.

 

Başkan Boydak, “Bu vesile ile tüm kadınlarımızın, annelerimizin, ablalarımızın, eşlerimizin ve kızlarımızın 08 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, daha nice yıllarda bu günlere kavuşmalarını diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.