5 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2015 - 18:45, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1642+ kez okundu.
 

5 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Hacılar ilçesinde yeşillendirme ve fidan dikim çalışmaları
Hacılar ilçesinde yeşillendirme ve fidan dikim çalışmaları kapsamında 5 Bin adet Çam fidanı toprakla buluştu.             Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Hacılar Belediyesi’nce ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, daire müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.             Fidan dikimi sonrası bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici yeşil bir Hacılar hedeflediklerini belirterek, çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Ekici, 'Başbakanımız tarafından başlatılan 125 Milyon ağaç dikimi kampanyasına bizde Hacılar olarak 5 bin çam fidanı dikerek katıldık. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ilçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün artırıyoruz, yapılan çalışmalar hemşerilerimize hayırlı olsun.' dedi.   
Hacılar ilçesinde yeşillendirme ve fidan dikim çalışmaları

Hacılar ilçesinde yeşillendirme ve fidan dikim çalışmaları kapsamında 5 Bin adet Çam fidanı toprakla buluştu.

            Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Hacılar Belediyesi’nce ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, daire müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

            Fidan dikimi sonrası bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici yeşil bir Hacılar hedeflediklerini belirterek, çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Ekici, 'Başbakanımız tarafından başlatılan 125 Milyon ağaç dikimi kampanyasına bizde Hacılar olarak 5 bin çam fidanı dikerek katıldık. Gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ilçemizde kişi başına düşen yeşil alan miktarını her geçen gün artırıyoruz, yapılan çalışmalar hemşerilerimize hayırlı olsun.' dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.