HAMDİ REİS'İ TOPRAĞA VERDİK

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2015 - 14:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2968+ kez okundu.
 

HAMDİ REİS'İ TOPRAĞA VERDİK

1963-1968 yılları arasında Hacılar Belediye Başkanlığı yapan
1963-1968 yılları arasında Hacılar Belediye Başkanlığı yapan Hamdi Baktır Hacılar Cami Kebirde kılınan öğle namazının ardında ilçe mezarlığında toprağa verildi . Hamdi Baktırın cenazesine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici , Kayseri Eski Milletvekili Hamdi Baktır, Hacılarlı Akademisyenler ,İş adamları ve Kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Reis Hamdi Baktır Belediye Başkanlığı yaptığı süre zarfında Hacılara bir çok önemli hizmetler yapmış , bilgili ve saygın kişiliği ile bütün halkın saygısını  kazanmış önemli bir kişilik olarak kendinden söz ettiren bir kişi olarak hatıralarda yaşayacak.
1963-1968 yılları arasında Hacılar Belediye Başkanlığı yapan

1963-1968 yılları arasında Hacılar Belediye Başkanlığı yapan Hamdi Baktır Hacılar Cami Kebirde kılınan öğle namazının ardında ilçe mezarlığında toprağa verildi .

Hamdi Baktırın cenazesine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici , Kayseri Eski Milletvekili Hamdi Baktır, Hacılarlı Akademisyenler ,İş adamları ve Kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Reis Hamdi Baktır Belediye Başkanlığı yaptığı süre zarfında Hacılara bir çok önemli hizmetler yapmış , bilgili ve saygın kişiliği ile bütün halkın saygısını  kazanmış önemli bir kişilik olarak kendinden söz ettiren bir kişi olarak hatıralarda yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.