KİLCİ MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYILIĞINI AÇIKLADI

Siyaset 16.03.2015 - 23:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2018+ kez okundu.
 

KİLCİ MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYILIĞINI AÇIKLADI

Yaşantımız siyasetin içerisinde geçti. Bizim birçok sivil toplum kuruluşunda görevlerimiz var. Bildiğiniz gibi ticaret hayatının de içerisinde olan birisiyim.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) eski başkanı Hasan Ali Kilci Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Milletvekili aday adayı oldu. Parti binasında aday adaylığını açıklayan KayseriTicaret Odası (KTO) eski başkanı Hasan Ali Kilci, “Yaşantımız siyasetin içerisinde geçti. Bizim birçok sivil toplum kuruluşunda görevlerimiz var. Bildiğiniz gibi ticaret hayatının de içerisinde olan birisiyim. Kayseri Ticaret Odasında çeşitli görevlerde bulundum” dedi. Milletvekili aday adaylığı ile ilgili konuşan Kilci, “Benim milletvekili adayı olmamı isteyen, destekleyen arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. bugün huzurlarınızda aday adaylığımızı açıklıyoruz. Genel merkezimiz bu konuda karar verecektir. Verdiği karar bizim için geçerlidir. Onun verdiği karara ne olursa olsun uyacağımızı söylemek istiyorum. Şuurlu inançlı, bu işin içerisinden ezilerek gelmiş bir arkadaşınız ve ağabeyinizim. Dolayısıyla da bunlar kolay unutulacak şeyler değil. Bizim için esas olan ülkemizin varlığı, birliği, dirliği, bütünlüğü ve mutluluğudur. Güçlü bir Türkiye hem çevremizdeki ülkeler tarafından hem de emperyalist ülkeler tarafından istenilmemektedir. Onun Türkiye’deki işbirlikçileri de buna çanak tutmaktadırlar ama Türkiye çok güçlü bir ülkedir. Türkiye’nin potansiyeli gücü, değerleri onu ayağa kaldıracak bir yapıya sahiptir. Bu kadrolar sadece milliyetçi hareket kadrolarında vardır” diye konuştu. Kilci ayrıca, “Hepiniz takip ediyorsunuz. Bu seçim ‘son seçim’ deniyor. Gerçekten çok tehlikeli, çok kritik Türkiye’nin geleceğini çok yakından ilgilendiren bir seçimde ülkücü hareketin, Milliyetçi Hareket Partisinin çok önemli oy alması lazım. Bunun içinde arkadaşlarımızın hiçbirinin küsmesine, darılmasına, gücenmesine gerek yok. Tek vücut, tek yürek, tek kafa olarak bizim hep beraber çalışarak düşlediğimiz o yüzde 40’lık, yüzde 45’lik barajları bulmamız lazım. Bunu bulabilecek gücümüz var. Bu seçimde alacağımız oylar bizi iktidara doğru taşır” ifadelerini kullandı. Sözlerini sürdüren Kilci, “Türkiye’nin çok önemli problemleri var. Bu problemleri sıralamaya koysak saatler yetmez. Türkiye’nin en önemli problemi ekonomidir. Türkiye ekonomisi bugün patlama noktasına gelmiştir. Türkiye ekonomisi iflas etmiştir. Türkiye’nin rakamlarını açıklayan TUİK yanlış hesaplama yöntemleriyle halkımızı kandırmaktadır. Bu hafta açıkladıkları işsizlikle 2014 rakamları yüzde 9,9 diyorlar. Bir başka esasla çalışma yapan arkadaşlarımız işsizliğin yüzde 16,4 olduğunu söylüyorlar. Türkiye çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıyadır. Yine ülkemizde açlık sınırında olan insanlarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanacak çünkü onların yaptıkları bütün hesaplama yöntemleri vatandaşımızı ve milletimizi aldatmaktan öteye hiçbir şey değildir. Dolayısıyla emeklimiz, işçimiz, memurumuz, dul ve yetimlerimizin perişan hallerini hepimiz görüyoruz” şeklinde konuştu.
Yaşantımız siyasetin içerisinde geçti. Bizim birçok sivil toplum kuruluşunda görevlerimiz var. Bildiğiniz gibi ticaret hayatının de içerisinde olan birisiyim.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) eski başkanı Hasan Ali Kilci Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Milletvekili aday adayı oldu.
Parti binasında aday adaylığını açıklayan KayseriTicaret Odası (KTO) eski başkanı Hasan Ali Kilci, “Yaşantımız siyasetin içerisinde geçti. Bizim birçok sivil toplum kuruluşunda görevlerimiz var. Bildiğiniz gibi ticaret hayatının de içerisinde olan birisiyim. Kayseri Ticaret Odasında çeşitli görevlerde bulundum” dedi.
Milletvekili aday adaylığı ile ilgili konuşan Kilci, “Benim milletvekili adayı olmamı isteyen, destekleyen arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum. bugün huzurlarınızda aday adaylığımızı açıklıyoruz. Genel merkezimiz bu konuda karar verecektir. Verdiği karar bizim için geçerlidir. Onun verdiği karara ne olursa olsun uyacağımızı söylemek istiyorum. Şuurlu inançlı, bu işin içerisinden ezilerek gelmiş bir arkadaşınız ve ağabeyinizim. Dolayısıyla da bunlar kolay unutulacak şeyler değil. Bizim için esas olan ülkemizin varlığı, birliği, dirliği, bütünlüğü ve mutluluğudur. Güçlü bir Türkiye hem çevremizdeki ülkeler tarafından hem de emperyalist ülkeler tarafından istenilmemektedir. Onun Türkiye’deki işbirlikçileri de buna çanak tutmaktadırlar ama Türkiye çok güçlü bir ülkedir. Türkiye’nin potansiyeli gücü, değerleri onu ayağa kaldıracak bir yapıya sahiptir. Bu kadrolar sadece milliyetçi hareket kadrolarında vardır” diye konuştu.
Kilci ayrıca, “Hepiniz takip ediyorsunuz. Bu seçim ‘son seçim’ deniyor. Gerçekten çok tehlikeli, çok kritik Türkiye’nin geleceğini çok yakından ilgilendiren bir seçimde ülkücü hareketin, Milliyetçi Hareket Partisinin çok önemli oy alması lazım. Bunun içinde arkadaşlarımızın hiçbirinin küsmesine, darılmasına, gücenmesine gerek yok. Tek vücut, tek yürek, tek kafa olarak bizim hep beraber çalışarak düşlediğimiz o yüzde 40’lık, yüzde 45’lik barajları bulmamız lazım. Bunu bulabilecek gücümüz var. Bu seçimde alacağımız oylar bizi iktidara doğru taşır” ifadelerini kullandı.
Sözlerini sürdüren Kilci, “Türkiye’nin çok önemli problemleri var. Bu problemleri sıralamaya koysak saatler yetmez. Türkiye’nin en önemli problemi ekonomidir. Türkiye ekonomisi bugün patlama noktasına gelmiştir. Türkiye ekonomisi iflas etmiştir. Türkiye’nin rakamlarını açıklayan TUİK yanlış hesaplama yöntemleriyle halkımızı kandırmaktadır. Bu hafta açıkladıkları işsizlikle 2014 rakamları yüzde 9,9 diyorlar. Bir başka esasla çalışma yapan arkadaşlarımız işsizliğin yüzde 16,4 olduğunu söylüyorlar. Türkiye çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıyadır. Yine ülkemizde açlık sınırında olan insanlarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanacak çünkü onların yaptıkları bütün hesaplama yöntemleri vatandaşımızı ve milletimizi aldatmaktan öteye hiçbir şey değildir. Dolayısıyla emeklimiz, işçimiz, memurumuz, dul ve yetimlerimizin perişan hallerini hepimiz görüyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.