Boydak Holding’den Avrupa’ya 1 Günde 5 Yeni Mağaza

Ekonomi 19.03.2015 - 09:58, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1808+ kez okundu.
 

Boydak Holding’den Avrupa’ya 1 Günde 5 Yeni Mağaza

Açılışlarda bilgi veren Memduh Boydak, 2023 yılında dünyanın en büyük mobilya üreticisi olarak ilk üçte yer almak için
  Türkiye’nin lider mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, geliştirdiği yenilikçi ürünler ve yaptığı akıllı yatırımlarla mobilya sektöründe küresel marka olma hedefine her geçen gün daha da yaklaşarak İstikbal ve Bellona markalarıyla Avrupa’da 1 günde 5 yeni mağaza açtı. Son dönemde özellikle yakın coğrafyada yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, yurtdışı mağazalaşmada Avrupa’ya odaklanan Boydak Holding bu yeni açılışlarla birlikte Avrupa’daki İstikbal mağaza sayısını 66’ya, yurtdışı toplam mağaza sayısını ise 342’ye ulaştırdı. Boydak, son olarak İstikbal ile Fransa, Almanya ve İsveç’te; Bellona markasıyla da Almanya’da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi. Açılışı yapılan mağazalarla birlikte İstikbal markasıyla Fransa’da 13, Almanya’da 8, İsveç’te ise 3mağazaya ulaşılırken, Bellona ise Almanya’da ilk kez mağaza açarak tüketiciyle buluştu.    Açılışlarda bilgi veren  Memduh Boydak, 2023 yılında dünyanın en büyük mobilya üreticisi olarak ilk üçte yer almak için hedef pazar stratejilerimizi çok iyi planladıklarını ve  küresel marka olma yolunda büyük yol aldıklarını belirterek 2016 sonuna kadar Avrupa’daki mağaza sayısını  100’e çıkarmak istediklerini sözlerine ekledi.     
Açılışlarda bilgi veren Memduh Boydak, 2023 yılında dünyanın en büyük mobilya üreticisi olarak ilk üçte yer almak için
 
Türkiye’nin lider mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, geliştirdiği yenilikçi ürünler ve yaptığı akıllı yatırımlarla mobilya sektöründe küresel marka olma hedefine her geçen gün daha da yaklaşarak İstikbal ve Bellona markalarıyla Avrupa’da 1 günde 5 yeni mağaza açtı. Son dönemde özellikle yakın coğrafyada yaşanan gelişmeleri değerlendirerek, yurtdışı mağazalaşmada Avrupa’ya odaklanan Boydak Holding bu yeni açılışlarla birlikte Avrupa’daki İstikbal mağaza sayısını 66’ya, yurtdışı toplam mağaza sayısını ise 342’ye ulaştırdı. Boydak, son olarak İstikbal ile Fransa, Almanya ve İsveç’te; Bellona markasıyla da Almanya’da yeni mağazalarını faaliyete geçirdi. Açılışı yapılan mağazalarla birlikte İstikbal markasıyla Fransa’da 13, Almanya’da 8, İsveç’te ise 3mağazaya ulaşılırken, Bellona ise Almanya’da ilk kez mağaza açarak tüketiciyle buluştu. 
 
Açılışlarda bilgi veren  Memduh Boydak, 2023 yılında dünyanın en büyük mobilya üreticisi olarak ilk üçte yer almak için hedef pazar stratejilerimizi çok iyi planladıklarını ve  küresel marka olma yolunda büyük yol aldıklarını belirterek 2016 sonuna kadar Avrupa’daki mağaza sayısını  100’e çıkarmak istediklerini sözlerine ekledi. 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.