HİSARCIK LEVHASI İNDİ. HACILAR LEVHASI BEKLENİYOR

Gündem 25.03.2015 - 21:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2801+ kez okundu.
 

HİSARCIK LEVHASI İNDİ. HACILAR LEVHASI BEKLENİYOR

Hisarcık caddesi adından esinlenerek asıla
  Hacılar mezarlığının giriş kapılarına verilen Hisarcık kapı levhasına vatandaşların gösterdikleri haklı tepkileri dikkate alan Hacılar Belediyesi yetkilileri, kapı girişinde asılı olan levhayı indirdi. Hisarcık caddesi adından esinlenerek asılan, Hisarcık kapı levhası vatandaşların tepkilerini haklı bulan Hacılar belediyesi yetkililerince indirilirken, yerine herhangi bir yazı henüz asılmadı. Vatandaşlar yetkililerin gösterdikleri duyarlılıktan memnun olduklarını belirtirken en kısa zamanda Hacılar 1. Kapı yazısının asılmasını beklediklerini belirttiler.
Hisarcık caddesi adından esinlenerek asıla

 

Hacılar mezarlığının giriş kapılarına verilen Hisarcık kapı levhasına vatandaşların gösterdikleri haklı tepkileri dikkate alan Hacılar Belediyesi yetkilileri, kapı girişinde asılı olan levhayı indirdi.

Hisarcık caddesi adından esinlenerek asılan, Hisarcık kapı levhası vatandaşların tepkilerini haklı bulan Hacılar belediyesi yetkililerince indirilirken, yerine herhangi bir yazı henüz asılmadı. Vatandaşlar yetkililerin gösterdikleri duyarlılıktan memnun olduklarını belirtirken en kısa zamanda Hacılar 1. Kapı yazısının asılmasını beklediklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.