HACILAR’DA TÜRK HALK MÜZİĞİ ESİNTİSİ

Sanat 30.03.2015 - 16:18, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2149+ kez okundu.
 

HACILAR’DA TÜRK HALK MÜZİĞİ ESİNTİSİ

Hacılar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Hacılar’da
Hacılar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Hacılar’da Kayseri Büyükşehir Belediye konservatuvarı Türk Halk Müziği korosu tarafından bir konser verildi. Hacılar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve eşi Hacer Ekici, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Şef Namık Kemal Bilgin yönetiminde solo ve koro olarak Türk Halk Müziğinden eserler seslendiren sanatçılar, seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konseri ilgiyle izleyen seyirciler güzel bir hafta sonu geçirdiklerini belirterek, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'ye teşekkür etti. Başkan Ekici programın sonunda koro şefi Namık Kemal Bilgin’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
Hacılar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Hacılar’da

Hacılar Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Hacılar’da Kayseri Büyükşehir Belediye konservatuvarı Türk Halk Müziği korosu tarafından bir konser verildi.

Hacılar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve eşi Hacer Ekici, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Şef Namık Kemal Bilgin yönetiminde solo ve koro olarak Türk Halk Müziğinden eserler seslendiren sanatçılar, seyircilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Konseri ilgiyle izleyen seyirciler güzel bir hafta sonu geçirdiklerini belirterek, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici'ye teşekkür etti. 
Başkan Ekici programın sonunda koro şefi Namık Kemal Bilgin’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.