ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI’NIN 95. YILDÖNÜMÜ HACILAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Çocuk (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2015 - 17:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2193+ kez okundu.
 

ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI’NIN 95. YILDÖNÜMÜ HACILAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 95. Yıldönümü Hacılar’da coşkuyla kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 95. Yıldönümü Hacılar’da coşkuyla kutlandı.                 Hacılar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Hacılar Kaymakamı Yasin Tiktağ, İlçe Jandarma Komutanı Suat Hakseveri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdür Vekili Remzi yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.                 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici yaptı. Başkan Ekici çocuklara seslenerek “ Çocuklar unutmayın dünyanın geleceği sizlersiniz, bunun içinde çok okumalı ve çalışmalısınız, içinizden önemli mevkilere gelecek olanlarınız olacaktır, asla hayallerinizden vazgeçmeyin” şeklinde konuştu.                 Bekir Boydak İlkokulu tarafından hazırlanan programda ilk olarak günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu.                  Törende daha sonra ana sınıfının gösterileri ilgiyle izlendi.                 Törende okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu.                                23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalar ile son buldu.                 Törenin sonunda törene katılan misafirler kermesi gezdiler.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 95. Yıldönümü Hacılar’da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nın 95. Yıldönümü Hacılar’da coşkuyla kutlandı.

                Hacılar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Hacılar Kaymakamı Yasin Tiktağ, İlçe Jandarma Komutanı Suat Hakseveri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdür Vekili Remzi yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

                Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende açılış konuşmasını Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici yaptı. Başkan Ekici çocuklara seslenerek “ Çocuklar unutmayın dünyanın geleceği sizlersiniz, bunun içinde çok okumalı ve çalışmalısınız, içinizden önemli mevkilere gelecek olanlarınız olacaktır, asla hayallerinizden vazgeçmeyin” şeklinde konuştu.

                Bekir Boydak İlkokulu tarafından hazırlanan programda ilk olarak günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. 

                Törende daha sonra ana sınıfının gösterileri ilgiyle izlendi.

                Törende okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu.

                               23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalar ile son buldu.

                Törenin sonunda törene katılan misafirler kermesi gezdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.