FİRMALARIMIZ KAYSERİ MOBİLYA FUARINDA

Ekonomi 24.04.2015 - 22:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3430+ kez okundu.
 

FİRMALARIMIZ KAYSERİ MOBİLYA FUARINDA

LÜKSSAN, DAİSY, MARKA YATAK, BERMİNA , BEDNİGHT, KÖPRÜ,
FİRMALARIMIZ KAYSERİ MOBİLYA FUARINDA Hacılar Haber Gazetesi, Kayseri mobilya fuarında bulunan firmalarımızı ziyaret ederek fuar hakkında bilgi aldı. K.MOB 2015 Kayseri 5.Mobilya Fuarı, kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası, Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ve KOSGEB’in sağladıkları destek ve işbirlikleri ile 22–26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilmekte olan fuarın.  Almanya, Avusturya, Bosna Hersek, Hırvatistan, Filistin, Gürcistan, Irak, İran, İsrail, Lübnan, Mısır, Suriye başta olmak üzere ağırlıklı mobilya ihracatı yaptığımız ülkelerden ve 50'yi aşkın şehirden profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmakta. Fuarın  3 . gününde fuara katılan firmalar ziyaretçi sayısı bakımından oldukça verimli geçtiğini belen firma yetkilileri. Müşterilerinin fuarda bütün firmaların ürünlerini bir arada görerek ürünlerin fiyatı ve kalitesini kıyaslama  imkanı bulduklarını belirttiler. İlçemiz den fuara katılan, mobilya ve mobilya aksesuar imalatı yapan LÜKSSAN, DAİSY, MARKA YATAK, BERMİNA , BEDNİGHT, KÖPRÜ, KAY  BED, EMEK MOBİLYA, HACILAR PLASTİK , EDDA AKSESUAR, Gibi firmalarımız yeni ürünlerini fuar alanında sekileyerek ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandılar.  
LÜKSSAN, DAİSY, MARKA YATAK, BERMİNA , BEDNİGHT, KÖPRÜ,

FİRMALARIMIZ KAYSERİ MOBİLYA FUARINDA

Hacılar Haber Gazetesi, Kayseri mobilya fuarında bulunan firmalarımızı ziyaret ederek fuar hakkında bilgi aldı.

K.MOB 2015 Kayseri 5.Mobilya Fuarı, kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kayseri Marangozlar, Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası, Kayseri Mobilya Gelişim Komitesi, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği ve KOSGEB’in sağladıkları destek ve işbirlikleri ile 22–26 Nisan 2015 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilmekte olan fuarın.  Almanya, Avusturya, Bosna Hersek, Hırvatistan, Filistin, Gürcistan, Irak, İran, İsrail, Lübnan, Mısır, Suriye başta olmak üzere ağırlıklı mobilya ihracatı yaptığımız ülkelerden ve 50'yi aşkın şehirden profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmakta. Fuarın  3 . gününde fuara katılan firmalar ziyaretçi sayısı bakımından oldukça verimli geçtiğini belen firma yetkilileri. Müşterilerinin fuarda bütün firmaların ürünlerini bir arada görerek ürünlerin fiyatı ve kalitesini kıyaslama  imkanı bulduklarını belirttiler. İlçemiz den fuara katılan, mobilya ve mobilya aksesuar imalatı yapan LÜKSSAN, DAİSY, MARKA YATAK, BERMİNA , BEDNİGHT, KÖPRÜ, KAY  BED, EMEK MOBİLYA, HACILAR PLASTİK , EDDA AKSESUAR, Gibi firmalarımız yeni ürünlerini fuar alanında sekileyerek ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.