CHP İL TEŞKİLATI AYSEL KULKULOĞLU'NU YILIN ANNESİ SEÇTİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2015 - 17:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2804+ kez okundu.
 

CHP İL TEŞKİLATI AYSEL KULKULOĞLU'NU YILIN ANNESİ SEÇTİ

CHP İl Kadın Kolları, Anneler Günü nedeniyle dün akşam partililere yemek verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Teşkilatı, 7 Mayıs 1980'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren İl Başkanı Mustafa Kulkuloğlu'nun ölüm yıldönümünde eşi Aysel Kulkuloğlu'nu Anneler Günü'nde Yılın Annesi seçti.   CHP İl Kadın Kolları, Anneler Günü nedeniyle dün akşam partililere yemek verdi. Yemeğe, İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Kayseri milletvekili adayları ve partililerin yanı sıra, Kayseri'de 7 Mayıs 1980'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Mustafa Kulkuloğlu'nun eşi Aysel CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun eşi Türkan Kulkuloğlu katıldı. Yemekte konuşan İl Başkanı Mustafa Ayan, öldürülen Mustafa Kulkuloğlu'nun acısını hala içinde hissettiklerini söyledi. Ayan, 'Aysel hanım, 23 yaşında 2 çocuğuyla birlikte dul kaldı. Ancak, Aysel hanım, bu zorluklara rağmen, ayakta durmasını bildi. Bu nedenle kendisine eşinin 35'inci ölüm yıldönümünde yılın annesi olarak layık gördük dedi. Aysel Kulkuloğlu da İstanbulda yaşadığını ve yeğeni CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun geçirdiği ameliyat sonrası ziyaret için Kayseri'ye geldiğini söyleyerek, böyle bir ödüle layık görüldüğü için teşekkür etti  
CHP İl Kadın Kolları, Anneler Günü nedeniyle dün akşam partililere yemek verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Teşkilatı, 7 Mayıs 1980'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren İl Başkanı Mustafa Kulkuloğlu'nun ölüm yıldönümünde eşi Aysel Kulkuloğlu'nu Anneler Günü'nde Yılın Annesi seçti.

 

CHP İl Kadın Kolları, Anneler Günü nedeniyle dün akşam partililere yemek verdi. Yemeğe, İl Başkanı Mustafa Ayan, CHP Kayseri milletvekili adayları ve partililerin yanı sıra, Kayseri'de 7 Mayıs 1980'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Mustafa Kulkuloğlu'nun eşi Aysel CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun eşi Türkan Kulkuloğlu katıldı. Yemekte konuşan İl Başkanı Mustafa Ayan, öldürülen Mustafa Kulkuloğlu'nun acısını hala içinde hissettiklerini söyledi. Ayan, 'Aysel hanım, 23 yaşında 2 çocuğuyla birlikte dul kaldı. Ancak, Aysel hanım, bu zorluklara rağmen, ayakta durmasını bildi. Bu nedenle kendisine eşinin 35'inci ölüm yıldönümünde yılın annesi olarak layık gördük dedi. Aysel Kulkuloğlu da İstanbulda yaşadığını ve yeğeni CHP Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun geçirdiği ameliyat sonrası ziyaret için Kayseri'ye geldiğini söyleyerek, böyle bir ödüle layık görüldüğü için teşekkür etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.