TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN NURSAÇAN'A ZİYARET

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2015 - 14:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2390+ kez okundu.
 

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NDAN NURSAÇAN'A ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 13’üncü olağan genel kurulda Kayseri
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 13’üncü olağan genel kurulda Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Tahir Nursaçan ve yönetim kurulunu ziyaret etti.  Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü de ziyarette Hisarcıklıoğlu’na eşlik etti. Ziyarette konuşan KOSB yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, “Kayseri OrganizeSanayi Bölgesi’nde birlikte yola çıktıkları yenilikçi ekip ile değişimi başlattıklarını söyledi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise “Organize sanayi bölgemizin yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun demek için geldik. Kayseri Türkiye’nin öncü şehirleri arasında yer almaktadır. Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu bayrağı daha ileriye taşıyacaktır” şeklinde konuştu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Tahir Nursaçan’a kitap hediye ederken, Nursaçan ise Hisarcıklıoğlu’na Yahyalı kilimi hediye etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 13’üncü olağan genel kurulda Kayseri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 13’üncü olağan genel kurulda Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Tahir Nursaçan ve yönetim kurulunu ziyaret etti. 
Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü de ziyarette Hisarcıklıoğlu’na eşlik etti. Ziyarette konuşan KOSB yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, “Kayseri OrganizeSanayi Bölgesi’nde birlikte yola çıktıkları yenilikçi ekip ile değişimi başlattıklarını söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise “Organize sanayi bölgemizin yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun demek için geldik. Kayseri Türkiye’nin öncü şehirleri arasında yer almaktadır. Tahir Nursaçan ve yönetim kurulu bayrağı daha ileriye taşıyacaktır” şeklinde konuştu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Tahir Nursaçan’a kitap hediye ederken, Nursaçan ise Hisarcıklıoğlu’na Yahyalı kilimi hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.