KİLCİ “1529 HACILAR’LIYA VE AİLELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Siyaset 08.06.2015 - 17:36, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2104+ kez okundu.
 

KİLCİ “1529 HACILAR’LIYA VE AİLELERİNE TEŞEKKÜR EDERİM”

Hacıların milletvekiliyim demek kısmet değilmiş
  Hacıların milletvekiliyim demek kısmet değilmiş Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili seçilen Hasan Ali Kilci seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra,  Hacılar MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Hacılar ilçe teşkilatı ve sevenleri tarafından karşılanan Kilci büyük bir konvoy eşliğinde geldiği ilçe binası önünde büyük bir coşku ile karşılandı. Burada bir açıklama yapan Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu Hacılar’dan bekledikleri oyu alamadıklarını, ama buna rağmen Hasan Ali Kilci’nin milletvekili olduğunu biz bütün Hacıların sevinmesini isterdik. ama bu gurur sadece MHP’ye oy veren 1529 kişi ve ailelerine nasip oldu dedi. Hasan Ali Kilci yaptığı konuşmada “Benim mezarım ve evim Hacılarda dedelerim ve babam bu memlekete hizmet etti. Bende görev yaptığım ticaret odasında Hacılarlı hemşerilerimi her zaman korudum ve kolladım. Ama yapılan bu seçimlerde de Hacılardan yüksek oy alarak “Hacıların milletvekiliyim” demeyi çok arzu ederdim. Ama Hacılardan aldığımız bu oyla bunu diyemeyiz. Ben Kayserinin milletvekiliyim Hacılarda beni destekleyen ve yanımda olan arkadaşlarımım emrinde olacağım hiçbir zaman zenginin yalakası olmadım. Her zaman ihtiyacı olan hemşerilerimin yanında oldum. Yine de onlara hizmet edeceğim. Ben seçim boyunca ben Hacılarlıyım bana oy verin dedim. Herkesi ziyaret ederek ellerimi sıktım. Muhalefet partilerindeki arkadaşlara oylarınızı bana verin demedim. Ama bir hemşeriniz adayken çalışmalarının yakışık almayacağını açıkladım. Ama onlar kendi evlatlarının karşısında olanların yanında olmayı tercih ettiler ve çalıştılar. Bu beni çok üzdü, fakat herkes şunu bilsin Hacılarlı omurgalıdır. Dik durur ve kendi insanını destekler bu sayı bu gün az olsa da birçoğunun yapısında bu vardır. biz yapacağımız çalışmalarla bundan sonra Hacılar halkını omurgasız hale getirenlerle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hem halkımızı bunların elinden kurtaracağız hem de onlara dik duruşun ne demek olduğunu göstereceğiz. Hacılarda bundan sonra her şey değişecek ve bunu da Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili olarak ben ve inanmış teşkilatımız başaracak. Buradan yanımda olan benimle omuz omuza çalışan ilçe başkanım Mustafa Baloğlu başta olmak üzere ilçe teşkilatımıza Hacılar ocak yönetimine kadın kolları teşkilatımıza ve bize oy vere n 1529 hemşerimize teşekkür ediyor ve Ankara’da onların emrinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi. Daha sonra ilçe binasında çay içen ve partililerle sohbet eden Kilci, “Hacılara rağmen kilci Ankara’ya” sloganları ile uğurlandı.
Hacıların milletvekiliyim demek kısmet değilmiş

 

Hacıların milletvekiliyim demek kısmet değilmiş

Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili seçilen Hasan Ali Kilci seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra,  Hacılar MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. Hacılar ilçe teşkilatı ve sevenleri tarafından karşılanan Kilci büyük bir konvoy eşliğinde geldiği ilçe binası önünde büyük bir coşku ile karşılandı. Burada bir açıklama yapan Hacılar ilçe başkanı Mustafa Baloğlu Hacılar’dan bekledikleri oyu alamadıklarını, ama buna rağmen Hasan Ali Kilci’nin milletvekili olduğunu biz bütün Hacıların sevinmesini isterdik. ama bu gurur sadece MHP’ye oy veren 1529 kişi ve ailelerine nasip oldu dedi. Hasan Ali Kilci yaptığı konuşmada “Benim mezarım ve evim Hacılarda dedelerim ve babam bu memlekete hizmet etti. Bende görev yaptığım ticaret odasında Hacılarlı hemşerilerimi her zaman korudum ve kolladım. Ama yapılan bu seçimlerde de Hacılardan yüksek oy alarak “Hacıların milletvekiliyim” demeyi çok arzu ederdim. Ama Hacılardan aldığımız bu oyla bunu diyemeyiz. Ben Kayserinin milletvekiliyim Hacılarda beni destekleyen ve yanımda olan arkadaşlarımım emrinde olacağım hiçbir zaman zenginin yalakası olmadım. Her zaman ihtiyacı olan hemşerilerimin yanında oldum. Yine de onlara hizmet edeceğim. Ben seçim boyunca ben Hacılarlıyım bana oy verin dedim. Herkesi ziyaret ederek ellerimi sıktım. Muhalefet partilerindeki arkadaşlara oylarınızı bana verin demedim. Ama bir hemşeriniz adayken çalışmalarının yakışık almayacağını açıkladım. Ama onlar kendi evlatlarının karşısında olanların yanında olmayı tercih ettiler ve çalıştılar. Bu beni çok üzdü, fakat herkes şunu bilsin Hacılarlı omurgalıdır. Dik durur ve kendi insanını destekler bu sayı bu gün az olsa da birçoğunun yapısında bu vardır. biz yapacağımız çalışmalarla bundan sonra Hacılar halkını omurgasız hale getirenlerle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hem halkımızı bunların elinden kurtaracağız hem de onlara dik duruşun ne demek olduğunu göstereceğiz. Hacılarda bundan sonra her şey değişecek ve bunu da Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili olarak ben ve inanmış teşkilatımız başaracak. Buradan yanımda olan benimle omuz omuza çalışan ilçe başkanım Mustafa Baloğlu başta olmak üzere ilçe teşkilatımıza Hacılar ocak yönetimine kadın kolları teşkilatımıza ve bize oy vere n 1529 hemşerimize teşekkür ediyor ve Ankara’da onların emrinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi. Daha sonra ilçe binasında çay içen ve partililerle sohbet eden Kilci, “Hacılara rağmen kilci Ankara’ya” sloganları ile uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.