HACILAR KAYMAKAMI TİKDAĞ’DAN İFTAR YEMEĞİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2015 - 00:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2313+ kez okundu.
 

HACILAR KAYMAKAMI TİKDAĞ’DAN İFTAR YEMEĞİ

Hacılar kaymakamı Yasin TİKDAĞ , Sivil toplum örgütleri , siyasi parti ilçe başkanları, ve muhtarlar iftar yemeği verdi.
Hacılar kaymakamı Yasin TİKDAĞ , Sivil toplum örgütleri , siyasi parti ilçe başkanları, ve muhtarlar  iftar yemeği verdi. Hacılar Belediyesi keklik tepesi sosyal tesislerinde düzenlenen iftara Hacılar belediye başkanı Doğan EKİCİ, Ak parti ilçe başkanı Av. Hüdai BARUT, MHP ilçe başkanı Mustafa BALOĞLU ve davetliler katıldı. İftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür eden Hacılar kaymakamı Tikdağ ilçenim gelişmesi kaymakamlık belediye ve sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmesinin çok önemli olduğunu belirterek Hacılarda bu birliktelik var ama bunun Hacılara hizmet olarak yansıması için daha çok gayret etmeliyiz dedi
Hacılar kaymakamı Yasin TİKDAĞ , Sivil toplum örgütleri , siyasi parti ilçe başkanları, ve muhtarlar iftar yemeği verdi.

Hacılar kaymakamı Yasin TİKDAĞ , Sivil toplum örgütleri , siyasi parti ilçe başkanları, ve muhtarlar  iftar yemeği verdi.

Hacılar Belediyesi keklik tepesi sosyal tesislerinde düzenlenen iftara Hacılar belediye başkanı Doğan EKİCİ, Ak parti ilçe başkanı Av. Hüdai BARUT, MHP ilçe başkanı Mustafa BALOĞLU ve davetliler katıldı. İftar yemeğine katılan davetlilere teşekkür eden Hacılar kaymakamı Tikdağ ilçenim gelişmesi kaymakamlık belediye ve sivil toplum örgütlerinin birlikte hareket etmesinin çok önemli olduğunu belirterek Hacılarda bu birliktelik var ama bunun Hacılara hizmet olarak yansıması için daha çok gayret etmeliyiz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.