HACILAR SÜT DONDURAN'DA BULUŞUYOR

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2015 - 12:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2447+ kez okundu.
 

HACILAR SÜT DONDURAN'DA BULUŞUYOR

acılar Dağcılık ve Kış sporları merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılmakta olan süt donduran kampı ve Erciyes zirve tırmanışının 21.Sütdonduran kampı bu yıl
Hacılar Dağcılık ve Kış sporları merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılmakta olan süt donduran kampı ve Erciyes zirve tırmanışının 21.Sütdonduran kampı bu yıl 25-26 Temmuz 2015'de gerçekleştirilecek.21.si düzenlenen bu kampa 2014 yılına kadar ulusal bir sportif faaliyet olarak yapıldı. Oldukça başarılı bir faaliyet olarak düzenlendi ülke genelinden ve kayserinden yüzlerce dağcı bu kampa katılarak başarılı bir dağcılık faaliyeti gerçekleştiydi, 2014 yılında gerçekleştirilen 20. Süt donduran kampı daha önceki yıllarda yapılanlara göre biraz daha farklı oldu. Sporcuların yanında Hacılar halkıda bu kampa aktif bir şekilde katılarak Hacılar atlı yayla şenliklerinin sonlaması ile özlemini duydukları tanışma ve kaynaşma ortamını burada buldular. Vatandaşlarımızı çadırlarını kurarak 2 gün boyunca süt donduran da kaldılar, tatil için diğer şehirlerden ilçemize gelen birçok hemşerimizde buraya gelerek bu faaliyetlere katıldı, Hacılar Dağcılık ve Kış sporları tarafından organize edilen ve Hacılar belediyesi ve iş adamlarımın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 21. Hacılar süt donduran kampı bu yıl 25-26 Temmuz cumartesi ve Pazar günü olarak gerçekleştirilecek, 25 temmuz 2015 cumartesi kampa katılmak isteyen sporcular ve vatandaşlar için hacılardan kamp yerine araç seferleri düzenlenecek, hazırlanan program çerçevesinde cumartesi akşamı kampa katılan protokol ve vatandaşlar verilecek akşam yemeğinden sonra çeşitli eğlence programları ile, kampa katılan davetlilerin eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlanacak. 26 Temmuz Pazar sabahı zirve tırmanışına katılacak olan sporcuların tırmanış için uğurlanmalarından sonra aynı günün sabahında süt donduran kampına katılan vatandaşlarında katılımı ile oluşturulacak olan yürüyüş ekibi ile Sarıgöl'e kadar doğa yürüyüşü yapılacak. Akşama kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Program dağcıların Erciyes'in zirvesinden kamp alanına gelmeleri ile sona erecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Hacılar belediye başkanı ve hadak kulüp başkanı Doğan Ekici Hacılar'da yapılmakta olan bu faaliyeti daha geniş kitlelere yayarak hem insanımızın yılın belli günlerinde burada bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde eğlenceli birkaç gün geçirmesini sağlamak aynı zaman da her geçen yıl burada yapılan faaliyetin tanıtımını ve organizasyonunu daha güzel hale getirerek bir birlik ve beraberliğimize katkı sunmak istiyoruz dedi. Ekici Hacılar belediyesi ve HADAK olarak buraya katılacak olan sporcular ve misafirlerimiz ağırlamak için gıda ve içecek olarak her türlü tetiri aldıklarını fakat cumartesinden kamp alanıma gelerek burada konaklamak isteyen vatandaşlarımızın soğuk hava şartlarında burada kalacakları çadır ve uyku tulumlarını getirmeleri gerektiğini belirtti.
acılar Dağcılık ve Kış sporları merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılmakta olan süt donduran kampı ve Erciyes zirve tırmanışının 21.Sütdonduran kampı bu yıl

Hacılar Dağcılık ve Kış sporları merkezi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılmakta olan süt donduran kampı ve Erciyes zirve tırmanışının 21.Sütdonduran kampı bu yıl 25-26 Temmuz 2015'de gerçekleştirilecek.
21.si düzenlenen bu kampa 2014 yılına kadar ulusal bir sportif faaliyet olarak yapıldı. Oldukça başarılı bir faaliyet olarak düzenlendi ülke genelinden ve kayserinden yüzlerce dağcı bu kampa katılarak başarılı bir dağcılık faaliyeti gerçekleştiydi, 2014 yılında gerçekleştirilen 20. Süt donduran kampı daha önceki yıllarda yapılanlara göre biraz daha farklı oldu. Sporcuların yanında Hacılar halkıda bu kampa aktif bir şekilde katılarak Hacılar atlı yayla şenliklerinin sonlaması ile özlemini duydukları tanışma ve kaynaşma ortamını burada buldular.
Vatandaşlarımızı çadırlarını kurarak 2 gün boyunca süt donduran da kaldılar, tatil için diğer şehirlerden ilçemize gelen birçok hemşerimizde buraya gelerek bu faaliyetlere katıldı, Hacılar Dağcılık ve Kış sporları tarafından organize edilen ve Hacılar belediyesi ve iş adamlarımın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 21. Hacılar süt donduran kampı bu yıl 25-26 Temmuz cumartesi ve Pazar günü olarak gerçekleştirilecek, 25 temmuz 2015 cumartesi kampa katılmak isteyen sporcular ve vatandaşlar için hacılardan kamp yerine araç seferleri düzenlenecek, hazırlanan program çerçevesinde cumartesi akşamı kampa katılan protokol ve vatandaşlar verilecek akşam yemeğinden sonra çeşitli eğlence programları ile, kampa katılan davetlilerin eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlanacak. 26 Temmuz Pazar sabahı zirve tırmanışına katılacak olan sporcuların tırmanış için uğurlanmalarından sonra aynı günün sabahında süt donduran kampına katılan vatandaşlarında katılımı ile oluşturulacak olan yürüyüş ekibi ile Sarıgöl'e kadar doğa yürüyüşü yapılacak. Akşama kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek olan Program dağcıların Erciyes'in zirvesinden kamp alanına gelmeleri ile sona erecek. Konu ile ilgili açıklama yapan Hacılar belediye başkanı ve hadak kulüp başkanı Doğan Ekici Hacılar'da yapılmakta olan bu faaliyeti daha geniş kitlelere yayarak hem insanımızın yılın belli günlerinde burada bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde eğlenceli birkaç gün geçirmesini sağlamak aynı zaman da her geçen yıl burada yapılan faaliyetin tanıtımını ve organizasyonunu daha güzel hale getirerek bir birlik ve beraberliğimize katkı sunmak istiyoruz dedi. Ekici Hacılar belediyesi ve HADAK olarak buraya katılacak olan sporcular ve misafirlerimiz ağırlamak için gıda ve içecek olarak her türlü tetiri aldıklarını fakat cumartesinden kamp alanıma gelerek burada konaklamak isteyen vatandaşlarımızın soğuk hava şartlarında burada kalacakları çadır ve uyku tulumlarını getirmeleri gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.