AMERİKALI ÖĞRENCİLER HACILAR'DA MİSAFİR EDİLİYOR

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2015 - 19:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1827+ kez okundu.
 

AMERİKALI ÖĞRENCİLER HACILAR'DA MİSAFİR EDİLİYOR

İşadamı Neşet Somtaş ve Hacılar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje ile “Beraber
İşadamı Neşet Somtaş ve Hacılar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje ile “Beraber yaşamak sureti ile dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini beraber öğrenmek” prensibi çerçevesinde gençlerin dünya görüşlerini kuvvetlendirmek amacıyla Amerika’dan bir grup öğrenci proje kapsamında Hacılar’a geldi.40 ülkede faaliyet gösteren The Experiment in International Living Türkiye Ofisi tarafından UNESCO’nun istişaresinde, eğitici ve öğretici programlarıyla, din-dil-ırk ayırımı gözetmeksizin, politika ve kar amaçları gütmeden hazırlanan programın temeli “Bu amaç doğrultusunda muhtelif dış ülkede yapılan lisan ve kültür programları yanı sıra, Türk aile hayatını etüt etmek ve adetleri yaşayarak görmek amacı ile yurt dışından gelen 12 öğrenci geleneksel Türk misafirperverliği çerçevesinde Hacılarlı aileler tarafından ağırlanıyor.Proje kapsamında Amerika’dan gelen öğrenciler ile ev sahipliği yapan öğrenciler Erciyes'te yapılan çalışmaları yerinde gördüler. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Erciyes gezisinin ardından öğrencilerle bir araya gelerek, Hacılar ilçesi hakkında bilgiler verdi. Başkan Ekici ve öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
İşadamı Neşet Somtaş ve Hacılar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje ile “Beraber

İşadamı Neşet Somtaş ve Hacılar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje ile “Beraber yaşamak sureti ile dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini beraber öğrenmek” prensibi çerçevesinde gençlerin dünya görüşlerini kuvvetlendirmek amacıyla Amerika’dan bir grup öğrenci proje kapsamında Hacılar’a geldi.
40 ülkede faaliyet gösteren The Experiment in International Living Türkiye Ofisi tarafından UNESCO’nun istişaresinde, eğitici ve öğretici programlarıyla, din-dil-ırk ayırımı gözetmeksizin, politika ve kar amaçları gütmeden hazırlanan programın temeli “Bu amaç doğrultusunda muhtelif dış ülkede yapılan lisan ve kültür programları yanı sıra, Türk aile hayatını etüt etmek ve adetleri yaşayarak görmek amacı ile yurt dışından gelen 12 öğrenci geleneksel Türk misafirperverliği çerçevesinde Hacılarlı aileler tarafından ağırlanıyor.
Proje kapsamında Amerika’dan gelen öğrenciler ile ev sahipliği yapan öğrenciler Erciyes'te yapılan çalışmaları yerinde gördüler. 
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Erciyes gezisinin ardından öğrencilerle bir araya gelerek, Hacılar ilçesi hakkında bilgiler verdi. 
Başkan Ekici ve öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.