HASAN ALİ KİLCİ BOYDAK ORMANINI MECLİS’E TAŞIYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2015 - 14:29, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2106+ kez okundu.
 

HASAN ALİ KİLCİ BOYDAK ORMANINI MECLİS’E TAŞIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Boydak Ormanı'nın tahsis iptaline ilişkin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Boydak Ormanı'nın tahsis iptaline ilişkin bir açıklama yaparak "Bu karar çok yanlış ve haksızdır" dedi. MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti iktidarı tarafından önce izni verilen ve sonradan iptaline karar verilen Boydak Ormanı konusunda ortaya çıkan tabloyu büyük haksızlık olarak niteledi. Boydak Holding'in Türkiye ve Kayseri ekonomisine sağladığı katma değerin unutulmaması gerektiğinin altını çizen MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, "Boydak Ormanı'nın iptali konusunu Meclis'e taşıyarak ülke ve şehir ekonomisine bu derece önemli katkı sağlayan Boydak ailesine yapılan bu yanlışın hesabını soracağız. Boydak ailesinin yıllardır destek verdikleri AK Parti tarafından haksızlığa uğratılmaları kabul edilemez bir durumdur. Bugüne kadar dikilmiş ağaç sayısı ortalama olarak 430 binlere gelmiş bir ormanı kapatmaya kalkışmak kime, ne kazandıracak? Şehrimizde yaşanan bu anlam verilemeyecek haksızlık ile bir milletvekili olarak sonuna kadar mücadele edeceğim. 1,2 milyon metrekare alan üzerine 7 yıl önce kurulmuş Boydak Ormanı, Kayserimizin oksijen kaynaklarından birisi olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu. MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, tartışmaların hedefindeki Boydak Ormanı'na bizzat giderek yapılanları fotoğraflarıyla belgelediklerini kaydederek, "Buradaki detayları da yakın bir tarihte milletimiz ile paylaşacağız" ifadelerini kulland
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Boydak Ormanı'nın tahsis iptaline ilişkin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Boydak Ormanı'nın tahsis iptaline ilişkin bir açıklama yaparak "Bu karar çok yanlış ve haksızdır" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti iktidarı tarafından önce izni verilen ve sonradan iptaline karar verilen Boydak Ormanı konusunda ortaya çıkan tabloyu büyük haksızlık olarak niteledi. Boydak Holding'in Türkiye ve Kayseri ekonomisine sağladığı katma değerin unutulmaması gerektiğinin altını çizen MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, "Boydak Ormanı'nın iptali konusunu Meclis'e taşıyarak ülke ve şehir ekonomisine bu derece önemli katkı sağlayan Boydak ailesine yapılan bu yanlışın hesabını soracağız. Boydak ailesinin yıllardır destek verdikleri AK Parti tarafından haksızlığa uğratılmaları kabul edilemez bir durumdur. Bugüne kadar dikilmiş ağaç sayısı ortalama olarak 430 binlere gelmiş bir ormanı kapatmaya kalkışmak kime, ne kazandıracak? Şehrimizde yaşanan bu anlam verilemeyecek haksızlık ile bir milletvekili olarak sonuna kadar mücadele edeceğim. 1,2 milyon metrekare alan üzerine 7 yıl önce kurulmuş Boydak Ormanı, Kayserimizin oksijen kaynaklarından birisi olmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, tartışmaların hedefindeki Boydak Ormanı'na bizzat giderek yapılanları fotoğraflarıyla belgelediklerini kaydederek, "Buradaki detayları da yakın bir tarihte milletimiz ile paylaşacağız" ifadelerini kulland

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.