HÜDAİ BARUT’TAN; ÇEMREK AÇIKLAMASI

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2015 - 17:19, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2455+ kez okundu.
 

HÜDAİ BARUT’TAN; ÇEMREK AÇIKLAMASI

Ak parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT ,İlçe Teşkilatından istifa eden Çemrek’in istifası hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu
Ak parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT ,İlçe Teşkilatından istifa eden Çemrek’in istifası hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu Barut Açıklamasında; Hacılar Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantımız, İlçe Teşkilat binamızda, İl Başkanımız, Vekillerimiz Kemal Tekden ve Ahmet Doğan ile İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe teşkilat mensuplarımızın katılımı ile yapılmıştır.           Bu toplantıda genel siyasi konular değerlendirilmiş, akabinde Hacılara yapılacak planlanan projeler hakkında bilgiler verilmiştir. Samimi bir ortamda geçen yoğun katılımlı bir ilçe danışma toplantısı olmuştur.           Toplantı bitiminde Vekilimiz Sayın Kemal Tekten teşkilattan ayrılıp aracına doğru ilerlerken Nejdet Çemrek kendisinin de yönetim kurulu üyesi olduğu Diş Teknisyenleri Federasyonu ile ilgili bir şeyler söylemiştir.            Ayaküstü bu anlatım üzerine vekilimiz Sayın Kemal Tekden kendisine “ bunun ile ilgili belge, bilgi ve talepleriniz ne ise bir dosya oluşturun” demiş diğer partili arkadaşları da dinledikten sonra İlçemizden ayrılmıştır. Vekilimiz kendisini dinlemiş ancak konu ayaküstü çözülecek bir konu olmadığını,kalabalık ortamda dinlense bile olayın yeterince anlaşılamayacağını belirterek makamına davetle dosyalı  bilgi istemiştir.           İlçe yönetimi kurulu üyesi bu kadar önemli gördüğü Türkiye Diş Teknisyenleri Federasyonu ile ilgili bir konuyu ayaküstü anlatmak yerine bunu Federasyon olarak ilgili mercilerden randevu almak ve dosya hazırlamak sureti ile yerine getirmesi gerekirken basında çıktığı üzere partimizi ve vekillerimizi itham edici bir uslupla ve olayı da “biz matbaacımıyız “ gibi kendisine yakışmayan bir tavır ile ifadelerini kabul etmiyoruz. Kendisi hakkında disiplin işlemleri başlatılmıştır.
Ak parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT ,İlçe Teşkilatından istifa eden Çemrek’in istifası hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu

Ak parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT ,İlçe Teşkilatından istifa eden Çemrek’in istifası hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu Barut Açıklamasında; Hacılar Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantımız, İlçe Teşkilat binamızda, İl Başkanımız, Vekillerimiz Kemal Tekden ve Ahmet Doğan ile İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe teşkilat mensuplarımızın katılımı ile yapılmıştır.

          Bu toplantıda genel siyasi konular değerlendirilmiş, akabinde Hacılara yapılacak planlanan projeler hakkında bilgiler verilmiştir. Samimi bir ortamda geçen yoğun katılımlı bir ilçe danışma toplantısı olmuştur.

          Toplantı bitiminde Vekilimiz Sayın Kemal Tekten teşkilattan ayrılıp aracına doğru ilerlerken Nejdet Çemrek kendisinin de yönetim kurulu üyesi olduğu Diş Teknisyenleri Federasyonu ile ilgili bir şeyler söylemiştir.

           Ayaküstü bu anlatım üzerine vekilimiz Sayın Kemal Tekden kendisine “ bunun ile ilgili belge, bilgi ve talepleriniz ne ise bir dosya oluşturun” demiş diğer partili arkadaşları da dinledikten sonra İlçemizden ayrılmıştır. Vekilimiz kendisini dinlemiş ancak konu ayaküstü çözülecek bir konu olmadığını,kalabalık ortamda dinlense bile olayın yeterince anlaşılamayacağını belirterek makamına davetle dosyalı  bilgi istemiştir.

          İlçe yönetimi kurulu üyesi bu kadar önemli gördüğü Türkiye Diş Teknisyenleri Federasyonu ile ilgili bir konuyu ayaküstü anlatmak yerine bunu Federasyon olarak ilgili mercilerden randevu almak ve dosya hazırlamak sureti ile yerine getirmesi gerekirken basında çıktığı üzere partimizi ve vekillerimizi itham edici bir uslupla ve olayı da “biz matbaacımıyız “ gibi kendisine yakışmayan bir tavır ile ifadelerini kabul etmiyoruz. Kendisi hakkında disiplin işlemleri başlatılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.