KİLCİ “AKP, MİLLETİ KOALİSYON KONUSUNDA DA ALDATMIŞTIR”

Eğitim 19.08.2015 - 10:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2057+ kez okundu.
 

KİLCİ “AKP, MİLLETİ KOALİSYON KONUSUNDA DA ALDATMIŞTIR”

(MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AKP’nin
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AKP’nin 7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan sonucu hazmedemediğini, bu nedenle koalisyon kurma niyetinde de olmadığını belirterek, “Bu durumu milletten gizlemek için koalisyon tiyatrosu oynadılar” dedi.AKP’nin gerçek amacının koalisyon kurup, ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket etmek olmadığının çok iyi anlaşıldığını ifaden eden MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, “13 yıllık iktidarı boyunca, hemen her konuda milleti çeşitli yalanlarla aldatan sonra da çıkıp, (aldatıldık) yalanına sığınan AKP’liler, bunun son örneğini koalisyon görüşmelerinde sergilemiştir ” diye konuştu.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güdümünde olan AKP ve onun destekçisi olan havuz medyasının tezvirat yaptığını dile getiren Kilci, şunları söyledi:“AKP’nin amacı koalisyon kurmak değil, kendi korku imparatorluklarını devam ettirmek, hesap vermemek, katılımcı demokrasiyi ret etmek ve yandaşlarına rant sağlamaya devam etmektir. Hesap verilebilirlikten uzak, keyfiyet ve faşizan düşünceyle ülke yönetmeye çalıştıklarından dolayı, Milliyetçi Hareket Partisi, ülkenin tüm sorunlarını ve hassasiyetlerini bilerek hükümet kurma noktasında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ‘elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız’ düşüncesiyle hareket ettik. Milletimize verdiğimiz sözümüz olan ilke ve şartlardan dördünü gündemde tutup, koalisyon yapmak istedik. Ancak tüm Türkiye’nin gözü önünde cereyan ettiği üzere, Tayyip Erdoğan güdümlü Ahmet Davutoğlu ve partisi, masadan kaçmıştır. Erken seçim veya tekrar seçim safsatasıyla, ülkeyi yeniden kaos ortamına sürüklemişlerdir. Hükümeti kurmamanın, koalisyon olmamanın müsebbibi bellidir. MHP olarak vicdanen son derece rahatız ve bu manada hiçbir sorumluluğumuz yoktur.”Kilci, seçim olması halinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, milletin huzuruna alnı ak, başı dik bir biçimde çıkacağını da sözlerine ekledi.
(MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AKP’nin


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AKP’nin 7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan sonucu hazmedemediğini, bu nedenle koalisyon kurma niyetinde de olmadığını belirterek, “Bu durumu milletten gizlemek için koalisyon tiyatrosu oynadılar” dedi.
AKP’nin gerçek amacının koalisyon kurup, ülkenin menfaatleri doğrultusunda hareket etmek olmadığının çok iyi anlaşıldığını ifaden eden MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, “13 yıllık iktidarı boyunca, hemen her konuda milleti çeşitli yalanlarla aldatan sonra da çıkıp, (aldatıldık) yalanına sığınan AKP’liler, bunun son örneğini koalisyon görüşmelerinde sergilemiştir ” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güdümünde olan AKP ve onun destekçisi olan havuz medyasının tezvirat yaptığını dile getiren Kilci, şunları söyledi:
“AKP’nin amacı koalisyon kurmak değil, kendi korku imparatorluklarını devam ettirmek, hesap vermemek, katılımcı demokrasiyi ret etmek ve yandaşlarına rant sağlamaya devam etmektir. Hesap verilebilirlikten uzak, keyfiyet ve faşizan düşünceyle ülke yönetmeye çalıştıklarından dolayı, Milliyetçi Hareket Partisi, ülkenin tüm sorunlarını ve hassasiyetlerini bilerek hükümet kurma noktasında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ‘elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyarız’ düşüncesiyle hareket ettik. Milletimize verdiğimiz sözümüz olan ilke ve şartlardan dördünü gündemde tutup, koalisyon yapmak istedik. Ancak tüm Türkiye’nin gözü önünde cereyan ettiği üzere, Tayyip Erdoğan güdümlü Ahmet Davutoğlu ve partisi, masadan kaçmıştır. Erken seçim veya tekrar seçim safsatasıyla, ülkeyi yeniden kaos ortamına sürüklemişlerdir. Hükümeti kurmamanın, koalisyon olmamanın müsebbibi bellidir. MHP olarak vicdanen son derece rahatız ve bu manada hiçbir sorumluluğumuz yoktur.”
Kilci, seçim olması halinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nin, milletin huzuruna alnı ak, başı dik bir biçimde çıkacağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.