BAŞKAN ÇELİK HACILAR'DA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2015 - 14:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1911+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇELİK HACILAR'DA

OLAĞANÜSTÜ BİR HIZLA ÇALIŞIYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezi ve ilçelerde yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını olağanüstü bir hızla sürdürdüklerini söyledi. Hacılar Yolunda incelemeler yaparak yol yapımında çalışan işçilerle çay içen Başkan Çelik, yaz döneminde planlanan tüm yolları bitireceklerini kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 yıllık Hacılar Yolunun yenilenmesi için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yol yapımında çalışan işçileri ziyaret eden Başkan Çelik, çay molası sırasında semaveri yaktı ve semaverde demlenen çayı işçilerle birlikte içti. İşçilerle bir süre sohbet eden ve aşırı sıcaklara rağmen hız kesmeden çalışan işçilere kolaylık dileyen Başkan Çelik, kent merkezi ve ilçelerde yapılan yol ve asfalt çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yol ve asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Asfaltı hem kendi tesislerimizde üretiyoruz, hem de ihaleyle asfalt alıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız ilk olarak otobüslerin taşınacağı Talas yolundaki yeni hareket memurluğunda başladı. Ekiplerimiz ayrıca Hisarcık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı. Kent merkezinin yanı sıra ilçelerimizdeki yol yatırımlarımız da devam ediyor. Bu hafta içinde Sarıoğlan'da büyük çaplı bir çalışmamız olacak. Kuruköprü'deki asfaltlama çalışması da sürüyor. Olağanüstü bir hızla çalışıyoruz. Çünkü Kayseri'de asfalt sezonu mevsim gereği kısa. Bu sürede planladığımız yolların tamamını bitirmek istiyoruz. Hacılar Yolu da öncelikli yollarımızdan birisiydi. Hacılar Meydan-HES Kavşağı arasındaki yol 15 yıllık bir asfalttı. Zaman içinde KASKİ, doğalgaz şirketi, elektrik ve diğer alt yapı şirketlerinin çalışmalarıyla yol yıpranmıştı. Bir an önce değiştirilmesi gerekiyordu. Yoldaki çalışmalar bir iki gün içinde bitecek ve önümüzdeki hafta asfaltlama başlayacak. İnşallah önümüzdeki hafta yolumuz bitecek. Hacılarlı hemşehrilerimiz güle güle kullansınlar. Bu yol aynı zamanda Erciyes için kullanılan alternatif yolumuz. Bu anlamda da önem taşıyor" dedi.
OLAĞANÜSTÜ BİR HIZLA ÇALIŞIYORUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezi ve ilçelerde yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını olağanüstü bir hızla sürdürdüklerini söyledi. Hacılar Yolunda incelemeler yaparak yol yapımında çalışan işçilerle çay içen Başkan Çelik, yaz döneminde planlanan tüm yolları bitireceklerini kaydetti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 yıllık Hacılar Yolunun yenilenmesi için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yol yapımında çalışan işçileri ziyaret eden Başkan Çelik, çay molası sırasında semaveri yaktı ve semaverde demlenen çayı işçilerle birlikte içti. İşçilerle bir süre sohbet eden ve aşırı sıcaklara rağmen hız kesmeden çalışan işçilere kolaylık dileyen Başkan Çelik, kent merkezi ve ilçelerde yapılan yol ve asfalt çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yol ve asfaltlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Asfaltı hem kendi tesislerimizde üretiyoruz, hem de ihaleyle asfalt alıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız ilk olarak otobüslerin taşınacağı Talas yolundaki yeni hareket memurluğunda başladı. Ekiplerimiz ayrıca Hisarcık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı. Kent merkezinin yanı sıra ilçelerimizdeki yol yatırımlarımız da devam ediyor. Bu hafta içinde Sarıoğlan'da büyük çaplı bir çalışmamız olacak. Kuruköprü'deki asfaltlama çalışması da sürüyor. Olağanüstü bir hızla çalışıyoruz. Çünkü Kayseri'de asfalt sezonu mevsim gereği kısa. Bu sürede planladığımız yolların tamamını bitirmek istiyoruz. Hacılar Yolu da öncelikli yollarımızdan birisiydi. Hacılar Meydan-HES Kavşağı arasındaki yol 15 yıllık bir asfalttı. Zaman içinde KASKİ, doğalgaz şirketi, elektrik ve diğer alt yapı şirketlerinin çalışmalarıyla yol yıpranmıştı. Bir an önce değiştirilmesi gerekiyordu. Yoldaki çalışmalar bir iki gün içinde bitecek ve önümüzdeki hafta asfaltlama başlayacak. İnşallah önümüzdeki hafta yolumuz bitecek. Hacılarlı hemşehrilerimiz güle güle kullansınlar. Bu yol aynı zamanda Erciyes için kullanılan alternatif yolumuz. Bu anlamda da önem taşıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.