HACILAR TİYATRO TOPLULUĞU ÇANAKKALE’DE

Yaşam 25.08.2015 - 16:56, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2086+ kez okundu.
 

HACILAR TİYATRO TOPLULUĞU ÇANAKKALE’DE

(HTT) Oyuncuları Çanakkale Savaşlarının yaşandığı Gelibolu yarımadasını ziyaret
    Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) Oyuncuları Çanakkale Savaşlarının yaşandığı Gelibolu yarımadasını ziyaret ettiler. Tiyatro oyuncuları burada şehit olan 250 bin vatan evladının anısına yaptırılan Çanakkale Şehitlik Abidesi’nde İstiklal Marşı okudular. Bu yıl sergiledikleri başarılı oyunlar nedeniyle Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici tarafından Çanakkale gezisi ile ödüllendirilen HTT üyeleri, 1915’de kurtuluş mücadelesi verilen Gelibolu Yarım Adası’nı ziyaret etti. Hacılar Tiyatro Topluluğu üyesi gençler, 22-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında Çanakkale'de Gelibolu Yarımadası, Namazgah Tabyası, Seyit Onbaşı, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, 57. Piyade Alayı Şehitliği ve 1915 Deniz ve Kara Savaşları'nın görsel olarak anlatıldığı Deniz Müzesi'ni gezme imkanı buldu. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Oyuncular, Çanakkale Şehitler abidesi ziyaretinde İstiklal Marşı’nı da okudu. Çanakkale gezisine katılan gençler, vatanın kurtulmasında önemli bir yeri olan Çanakkale’ye gitmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, kendilerine bu fırsatı tanıdıkları için başta Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
(HTT) Oyuncuları Çanakkale Savaşlarının yaşandığı Gelibolu yarımadasını ziyaret

 

 

Hacılar Belediyesi Tiyatro Topluluğu (HTT) Oyuncuları Çanakkale Savaşlarının yaşandığı Gelibolu yarımadasını ziyaret ettiler. Tiyatro oyuncuları burada şehit olan 250 bin vatan evladının anısına yaptırılan Çanakkale Şehitlik Abidesi’nde İstiklal Marşı okudular.

Bu yıl sergiledikleri başarılı oyunlar nedeniyle Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici tarafından Çanakkale gezisi ile ödüllendirilen HTT üyeleri, 1915’de kurtuluş mücadelesi verilen Gelibolu Yarım Adası’nı ziyaret etti.

Hacılar Tiyatro Topluluğu üyesi gençler, 22-23 Ağustos 2015 tarihleri arasında Çanakkale'de Gelibolu Yarımadası, Namazgah Tabyası, Seyit Onbaşı, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, 57. Piyade Alayı Şehitliği ve 1915 Deniz ve Kara Savaşları'nın görsel olarak anlatıldığı Deniz Müzesi'ni gezme imkanı buldu. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı. Oyuncular, Çanakkale Şehitler abidesi ziyaretinde İstiklal Marşı’nı da okudu.

Çanakkale gezisine katılan gençler, vatanın kurtulmasında önemli bir yeri olan Çanakkale’ye gitmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, kendilerine bu fırsatı tanıdıkları için başta Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.