HACILAR BELEDİYESİ BAYRAMLAŞMASINDA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Siyaset 25.09.2015 - 21:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2511+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİ BAYRAMLAŞMASINDA AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

Ak Parti Milletvekili adayları Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer
Hacılar İlçesi'nde bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Çanakkale Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Başbakan Baş Danışmanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Milletvekili Adayları İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Hakan Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Meclis üyeleri, Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hacılar Belediye eski Başkanı Ahmet Herdem, işadamları ve vatandaşlar katıldı. Programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, tüm hemşerilerinin bayramlarını kutlayarak, hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden hacılara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Daha sonra söz alan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise, bayramlar birliğin beraberliğin paylaşmanın en yoğun yaşandığı anlar olduğunu belirterek, tüm Hacılarlı vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ekici, Kurban Bayramını vatan için şehit olan asker ve polislerimiz dolayısıyla buruk bir bayram geçirdiklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde tüm bu sıkıntıların üstesinden geleceklerini söyledi. Hacılarlı Çanakkale Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'da Hacılar'ın birlik ve berabelik konusunda örnek bir ilçe olduğunu belirterek, herkesin bayramını kutladı.Ak Parti Milletvekili adayları Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer'de bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğuna dikkat çekerek, Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulacaklarını söylediler.Son olarak söz alan Başbakan Baş Danışmanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş ise, Hacılarlı vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, bayramlarını kutladı. Konuşmaların ardından Hacılar ilçesinde yaşayan Suriyeli çocuklar Muhammed ve Hasan, bir ilahi seslendirdi. Bayramlaşma töreni Necmettin Nursaçan’ın duasının ardından protokolün vatandaşlarla bayramlaşması ile son buldu.
Ak Parti Milletvekili adayları Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer

Hacılar İlçesi'nde bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. 
Hacılar Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Çanakkale Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Başbakan Baş Danışmanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Milletvekili Adayları İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cengiz Hakan Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Meclis üyeleri, Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Hacılar Belediye eski Başkanı Ahmet Herdem, işadamları ve vatandaşlar katıldı. 
Programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, tüm hemşerilerinin bayramlarını kutlayarak, hac vazifesini yerine getirirken hayatını kaybeden hacılara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. 
Daha sonra söz alan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise, bayramlar birliğin beraberliğin paylaşmanın en yoğun yaşandığı anlar olduğunu belirterek, tüm Hacılarlı vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ekici, Kurban Bayramını vatan için şehit olan asker ve polislerimiz dolayısıyla buruk bir bayram geçirdiklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde tüm bu sıkıntıların üstesinden geleceklerini söyledi. 
Hacılarlı Çanakkale Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu'da Hacılar'ın birlik ve berabelik konusunda örnek bir ilçe olduğunu belirterek, herkesin bayramını kutladı.
Ak Parti Milletvekili adayları Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel ve İsmail Tamer'de bayramların birlik ve beraberliğin pekiştiği günler olduğuna dikkat çekerek, Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulacaklarını söylediler.
Son olarak söz alan Başbakan Baş Danışmanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş ise, Hacılarlı vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, bayramlarını kutladı. 
Konuşmaların ardından Hacılar ilçesinde yaşayan Suriyeli çocuklar Muhammed ve Hasan, bir ilahi seslendirdi.

Bayramlaşma töreni Necmettin Nursaçan’ın duasının ardından protokolün vatandaşlarla bayramlaşması ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.