BAŞKAN EKİCİ CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADI

Yaşam 09.10.2015 - 15:31, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 992+ kez okundu.
 

BAŞKAN EKİCİ CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINI KUTLADI

Din Görevlileri Haftası nedeniyle Hacılar Müftüsü Mehmet Özbek ve ilçede görev yapan din görevlileri
  Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Hacılar Müftüsü Mehmet Özbek ve ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi. Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal tesislerinde düzenlenen programa Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı. Hafta nedeniyle din görevlileri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Ekici burada yaptığı açıklamada, “Camiler, aynı inanç ve duyguları paylaşanların bir araya geldikleri, din kardeşleri ile hasbıhal edilen, sevinç ve üzüntülerin paylaşıldığı, içerisinde huzur bulunan ve Allah’a ibadet edilen müstesna mekanlardır. Camiler aynı zamanda bir okul, milli ve manevi heyecanların aşılandığı, ümmet’in birlik ve beraberliğinin tesis edildiği kutsal mekanlardır. Ülkemizin en ücra köşesinden metropollere kadar hizmet veren din görevlilerimiz, aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek, toplum hayatında önemli bir görev üstelenmişlerdir. Son yıllarda milli, dini ve ahlaki değerlerimizdeki aşınmayı durdurma ve gidermede din görevlilerimizin gayretlerine her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu gerçeği ile karşı karşıyayız. Camiler ve Din Görevlileri haftasının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.
Din Görevlileri Haftası nedeniyle Hacılar Müftüsü Mehmet Özbek ve ilçede görev yapan din görevlileri

 

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Hacılar Müftüsü Mehmet Özbek ve ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal tesislerinde düzenlenen programa Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Hafta nedeniyle din görevlileri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Ekici burada yaptığı açıklamada, “Camiler, aynı inanç ve duyguları paylaşanların bir araya geldikleri, din kardeşleri ile hasbıhal edilen, sevinç ve üzüntülerin paylaşıldığı, içerisinde huzur bulunan ve Allah’a ibadet edilen müstesna mekanlardır. Camiler aynı zamanda bir okul, milli ve manevi heyecanların aşılandığı, ümmet’in birlik ve beraberliğinin tesis edildiği kutsal mekanlardır. Ülkemizin en ücra köşesinden metropollere kadar hizmet veren din görevlilerimiz, aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek, toplum hayatında önemli bir görev üstelenmişlerdir. Son yıllarda milli, dini ve ahlaki değerlerimizdeki aşınmayı durdurma ve gidermede din görevlilerimizin gayretlerine her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu gerçeği ile karşı karşıyayız. Camiler ve Din Görevlileri haftasının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.