HACILAR HABER GAZETESİ TARAFTIR BUNU DA SAKLAMAZ.

Gündem 19.10.2015 - 23:46, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 747+ kez okundu.
 

HACILAR HABER GAZETESİ TARAFTIR BUNU DA SAKLAMAZ.

Bizler hiçbir zaman tarafsızdık demedik, bizler her zaman
  Değerli Hacılar halkı son günlerde bazı hemşerilerimizden taraflı yayın yapıyorsunuz diye tepkiler almaktayız. Bizler hiçbir zaman tarafsızdık demedik, bizler her zaman Hacıların tarafındayız. Hacılardan kim nereden bir yere aday olursa bizler onun haberini yapar ve yayınlarız. Hangi Hacılarlıya bir haksızlık yapılırsa gücümüzün yettiği kadar onun yanında oluruz.  Bunu yaparken de parti ayrımı veya bunun fikri bana uymuyor diye bir ayrım gözetmeyiz. Tek bir kıstasımız var oda Hacılarlı olması bizim için yeterli. 7 haziran seçimlerinde AK Parti’den 2 aday adayı vardı, Hacılar Haber Gazetesi aday adaylarının yanında oldu ve hatta sayın Ahmet Erkanın aday adaylığı açıklamasında Hacılarlı olarak sadece biz vardık MHP den sayın Hasan Ali Kilci, Prof. Dr. Osman Ceyhan’ının adaydı aday adaylıkları süresince bütün Hacılarlı aday adaylarına eşit olarak haberlerini  ve reklamlarını yaptık fakat sıralamaya sayın Kilci girince bir Hacılarlı olarak onu destekledik. Bu dönemde Hacılardan sadece sayın  Kilci aday yine onun yanındayız ve destek olacağız kimse bizden bir hemşerimiz adayken Sivaslı Yozgatlı ve hatta Kocaelili birini desteklememizi beklemesin ve hatta ima bile etmesin bunu Hacılar Haber gazetesine hakaret sayarım herkes kendi görüşünde ve siyasi kararında hür ama bu gazete Hacıların gazetesi sadece Hacılarlıya hizmet eder, bizi eleştirenlere soruyorum sayın Kilci tamamen siyasi bir sebepten tutuklandı. Biz destek olduk siz nerede idiniz? Sayın: Tahir Nursaçan OSB’ye aday oldu, biz destek verdik siz nerede idiniz? Ahmet Erkan ve Hakan Kefkir Ak partiden aday adayı oldular biz destek verdik siz neredeydiniz? Ve en son sayın Memduh Boydak’a haksız bir şekilde göz altı gerçekleştirildi biz oradaydık siz neredeydiniz? YARIN SİZİNDE BİR MÜŞKÜLÜNÜZ OLSA BİZ YİNE ORADA OLMAYI GÖREV BİLİRİZ Haaaa bunları derken  bazı şeyleri başardık demiyoruz ama vicdanen rahatız, yasizler rahat uyuya biliyor musunuz? Bundan sonrada bu böyle olacak kimsenin tehdidine boyun eğecek değiliz çünkü bu gazetenin adı Hacılar Haber bizde Hacıları temsil ediyoruz.          
Bizler hiçbir zaman tarafsızdık demedik, bizler her zaman

 

Değerli Hacılar halkı son günlerde bazı hemşerilerimizden taraflı yayın yapıyorsunuz diye tepkiler almaktayız. Bizler hiçbir zaman tarafsızdık demedik, bizler her zaman Hacıların tarafındayız. Hacılardan kim nereden bir yere aday olursa bizler onun haberini yapar ve yayınlarız. Hangi Hacılarlıya bir haksızlık yapılırsa gücümüzün yettiği kadar onun yanında oluruz.  Bunu yaparken de parti ayrımı veya bunun fikri bana uymuyor diye bir ayrım gözetmeyiz. Tek bir kıstasımız var oda Hacılarlı olması bizim için yeterli.

7 haziran seçimlerinde AK Parti’den 2 aday adayı vardı, Hacılar Haber Gazetesi aday adaylarının yanında oldu ve hatta sayın Ahmet Erkanın aday adaylığı açıklamasında Hacılarlı olarak sadece biz vardık MHP den sayın Hasan Ali Kilci, Prof. Dr. Osman Ceyhan’ının adaydı aday adaylıkları süresince bütün Hacılarlı aday adaylarına eşit olarak haberlerini  ve reklamlarını yaptık fakat sıralamaya sayın Kilci girince bir Hacılarlı olarak onu destekledik. Bu dönemde Hacılardan sadece sayın  Kilci aday yine onun yanındayız ve destek olacağız kimse bizden bir hemşerimiz adayken Sivaslı Yozgatlı ve hatta Kocaelili birini desteklememizi beklemesin ve hatta ima bile etmesin bunu Hacılar Haber gazetesine hakaret sayarım herkes kendi görüşünde ve siyasi kararında hür ama bu gazete Hacıların gazetesi sadece Hacılarlıya hizmet eder, bizi eleştirenlere soruyorum sayın Kilci tamamen siyasi bir sebepten tutuklandı. Biz destek olduk siz nerede idiniz? Sayın: Tahir Nursaçan OSB’ye aday oldu, biz destek verdik siz nerede idiniz? Ahmet Erkan ve Hakan Kefkir Ak partiden aday adayı oldular biz destek verdik siz neredeydiniz? Ve en son sayın Memduh Boydak’a haksız bir şekilde göz altı gerçekleştirildi biz oradaydık siz neredeydiniz? YARIN SİZİNDE BİR MÜŞKÜLÜNÜZ OLSA BİZ YİNE ORADA OLMAYI GÖREV BİLİRİZ Haaaa bunları derken  bazı şeyleri başardık demiyoruz ama vicdanen rahatız, yasizler rahat uyuya biliyor musunuz? Bundan sonrada bu böyle olacak kimsenin tehdidine boyun eğecek değiliz çünkü bu gazetenin adı Hacılar Haber bizde Hacıları temsil ediyoruz.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.