HACILAR CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

Gündem 30.10.2015 - 15:43, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1470+ kez okundu.
 

HACILAR CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ

MHP milletvekili adayı Hasan Ali Kilci, “Son yıllarda milli değerlerimizi
Hacılar Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet yürüyüşü Hacılar da gerçekleştirildi. Hacılar meydanından başlayan yürüyüşe MHP milletvekili Hasan Ali Kilci, MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu, ilçe kadın kolları ve vatandaşlar katıldı. Hacılar meydanından başlayan yürüyüş Kayseri caddesinden devam ederek Hacılar meydanında son buldu. Yürüyüşte 16 Türk devletini temsilen bayraklar taşınırken, fener alayı da düzenlendi. Yürüyüş sonunda bir konuşma yapan MHP milletvekili adayı Hasan Ali Kilci, “Son yıllarda milli değerlerimizi yok etmeye yönelik bir çalışma yapılmakta. Fakat burada gördüm ki onlar ne kadar bu bayramlarımız pasifize edilmeye çalışılsa da ülkücüler buna sahip çıkmakta ve inşallah önümüzdeki dönemlerde bayramlarımızı daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız” dedi. Kilci bu yürüyüşü düzenleyen Hacılar Ülkü Ocağına ve ilçe teşkilatına teşekkür etti.
MHP milletvekili adayı Hasan Ali Kilci, “Son yıllarda milli değerlerimizi

Hacılar Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet yürüyüşü Hacılar da gerçekleştirildi.

Hacılar meydanından başlayan yürüyüşe MHP milletvekili Hasan Ali Kilci, MHP ilçe başkanı Mustafa Baloğlu, ilçe kadın kolları ve vatandaşlar katıldı. Hacılar meydanından başlayan yürüyüş Kayseri caddesinden devam ederek Hacılar meydanında son buldu. Yürüyüşte 16 Türk devletini temsilen bayraklar taşınırken, fener alayı da düzenlendi.

Yürüyüş sonunda bir konuşma yapan MHP milletvekili adayı Hasan Ali Kilci, “Son yıllarda milli değerlerimizi yok etmeye yönelik bir çalışma yapılmakta. Fakat burada gördüm ki onlar ne kadar bu bayramlarımız pasifize edilmeye çalışılsa da ülkücüler buna sahip çıkmakta ve inşallah önümüzdeki dönemlerde bayramlarımızı daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız” dedi. Kilci bu yürüyüşü düzenleyen Hacılar Ülkü Ocağına ve ilçe teşkilatına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.