KAYSERİ DERBİSİNİ HACILAR KAZANDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2015 - 16:45, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1103+ kez okundu.
 

KAYSERİ DERBİSİNİ HACILAR KAZANDI

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden , Hacılar Erciyes Spor ve Kayseri Yolspor arasında oynanan maçı
İlimizi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden , Hacılar Erciyes Spor ve Kayseri Yolspor arasında oynanan maçı Temsilcimiz Hacılar Erciyes Spor 2-0 kazandı. Kayseri Sümer stadında saat 13.30 da başlayan maçta Hacılar Erciyes Spor iyi bir futbol sergileyerek maçın 22. Dakikasında Hacılar Erciyes Spordan Mehmet Tahir KALEM Hacıların ilk golünü atarak takımı 1-0 öne geçirdi. Gol ‘den sonrada maçtaki hâkimiyetini sürdüren Hacılar Erciyes Spor 27. Ve 30 dakikalarda 2 gol fırsatından yararlanamadı. Maçın 35. dakikasında penaltı kazanan Yolspor bu penaltıdan yararlanamadı. Hacılar Erciyes Sporlu futbolcu Mehmet Tahir KALEM  kırmızı kart görerek Hacılar Erciyes Spor 10 kişi kaldı buna rağmen maçın 45. Dakikasında Yusuf MENEKŞE’nin  ayağından bir gol kazanan Hacılar Erciyes Spor. İlk yarıyı 2 -0 galip bitirdi maçın 2. Yarısıda bu sonuçla tamamlanırken Hacılar Erciyes Spor ligde 2. Galibiyetini aldı.
İlimizi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden , Hacılar Erciyes Spor ve Kayseri Yolspor arasında oynanan maçı

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil eden , Hacılar Erciyes Spor ve Kayseri Yolspor arasında oynanan maçı Temsilcimiz Hacılar Erciyes Spor 2-0 kazandı.

Kayseri Sümer stadında saat 13.30 da başlayan maçta Hacılar Erciyes Spor iyi bir futbol sergileyerek maçın 22. Dakikasında Hacılar Erciyes Spordan Mehmet Tahir KALEM Hacıların ilk golünü atarak takımı 1-0 öne geçirdi. Gol ‘den sonrada maçtaki hâkimiyetini sürdüren Hacılar Erciyes Spor 27. Ve 30 dakikalarda 2 gol fırsatından yararlanamadı. Maçın 35. dakikasında penaltı kazanan Yolspor bu penaltıdan yararlanamadı. Hacılar Erciyes Sporlu futbolcu Mehmet Tahir KALEM  kırmızı kart görerek Hacılar Erciyes Spor 10 kişi kaldı buna rağmen maçın 45. Dakikasında Yusuf MENEKŞE’nin  ayağından bir gol kazanan Hacılar Erciyes Spor. İlk yarıyı 2 -0 galip bitirdi maçın 2. Yarısıda bu sonuçla tamamlanırken Hacılar Erciyes Spor ligde 2. Galibiyetini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.