24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HACILAR'DA DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Eğitim 24.11.2015 - 17:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1656+ kez okundu.
 

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HACILAR'DA DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Öğretmenliğin
24 Kasım Öğretmenler günü Hacılar Kültür Merkezi’nde, Bekir Boydak İlkokulu tarafından düzenlenen programla kutlandı. Kutlama programında adaylıkları kaldırılan 3 öğretmen yemin ederek görevlerine başladı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Hacılar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Hacılar Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Bayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Daire Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Mi İlçelli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Öğretmenliğin zamanı ve mekanı olmayan, kelimelerle anlatılamayan bir aşk olduğunu, bu aşkla görevini yapan öğretmenlerin, öğrencileri sadece sınavlara değil hayata ve yarınlara hazırladıklarını söyledi. Konuşmasında Hacıların eğitim durumundan da bahseden Herdem sözlerine şöyle devam etti, “Her başarıya bir ödül projesi kapsamında 631 öğrencimizi ödüllendirdik. TEOG sınavlarında dört yıl üst üste ilçelerimiz arasında birinci olduk. Üniversiteye yerleşmede ise yüzde elli altı başarı yakaladık.” Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan da yaptığı konuşmada Öğretmenler günü, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki sevgi ve saygının doruk noktasına ulaştığı bir gün olduğunu belirtti. Özdoğan “Yurdumuzun her yöresinde görev alarak, her türlü fedakarlığı yapan, emeklerini, bilgi ve tecrübesini yoğun bir çalışma temposuyla yarının büyükleri ve yöneticileri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize harcayan saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, saygılarımı sunarım.” Dedi. Konuşmaların ardından okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler ve gösteriler sunuldu. Programın sonunda onuncu yılını dolduran öğretmenlere plaket verildi ve adaylıkları kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni düzenlendi. Kutlama programının ardından Hacılar Belediye düğün salonunda Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, ilçede görev yapan tüm öğretmenlere yemek verdi. Yemekte Başkan yardımcısı Özdoğan, Kaymakam vekili Cengiz Nayman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem ile birlikte öğretmenlere karanfil vererek öğretmenler günü kutladı.
Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Öğretmenliğin

24 Kasım Öğretmenler günü Hacılar Kültür Merkezi’nde, Bekir Boydak İlkokulu tarafından düzenlenen programla kutlandı. Kutlama programında adaylıkları kaldırılan 3 öğretmen yemin ederek görevlerine başladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Hacılar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Hacılar Kaymakam Vekili Cengiz Nayman, İlçe Jandarma Komutanı Suat Haksever, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Bayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Daire Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Mi
 İlçelli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Öğretmenliğin zamanı ve mekanı olmayan, kelimelerle anlatılamayan bir aşk olduğunu, bu aşkla görevini yapan öğretmenlerin, öğrencileri sadece sınavlara değil hayata ve yarınlara hazırladıklarını söyledi. Konuşmasında Hacıların eğitim durumundan da bahseden Herdem sözlerine şöyle devam etti, “Her başarıya bir ödül projesi kapsamında 631 öğrencimizi ödüllendirdik. TEOG sınavlarında dört yıl üst üste ilçelerimiz arasında birinci olduk. Üniversiteye yerleşmede ise yüzde elli altı başarı yakaladık.”

Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan da yaptığı konuşmada Öğretmenler günü, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki sevgi ve saygının doruk noktasına ulaştığı bir gün olduğunu belirtti. Özdoğan “Yurdumuzun her yöresinde görev alarak, her türlü fedakarlığı yapan, emeklerini, bilgi ve tecrübesini yoğun bir çalışma temposuyla yarının büyükleri ve yöneticileri geleceğimizin teminatı olan gençlerimize harcayan saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, saygılarımı sunarım.” Dedi.

Konuşmaların ardından okul öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan şiirler ve gösteriler sunuldu. 
Programın sonunda onuncu yılını dolduran öğretmenlere plaket verildi ve adaylıkları kaldırılan öğretmenlerin yemin töreni düzenlendi. 
Kutlama programının ardından Hacılar Belediye düğün salonunda Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, ilçede görev yapan tüm öğretmenlere yemek verdi. Yemekte Başkan yardımcısı Özdoğan, Kaymakam vekili Cengiz Nayman ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem ile birlikte öğretmenlere karanfil vererek öğretmenler günü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.