İstikbal İsveç’te Büyümeye Devam Ediyor

Ekonomi 04.01.2016 - 22:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3407+ kez okundu.
 

İstikbal İsveç’te Büyümeye Devam Ediyor

Açılışa bir konuşma yapan Boyteks Genel Müdür Yardımcı Deniz BOYDAK
        Boydak Holding çatısı altında Türkiye’nin lider mobilya markası olarak faaliyet gösteren İstikbal, yurtdışı mağazalaşma operasyonu çerçevesinde İsveç’te büyümeye devam ediyor. Hali hazırda İsveç’in 3 büyük metropolü Stockholm, Göteborg ve Malmö’de mağazaları bulunan İstikbal 2010 yılından beri faaliyet gösterdiği Malmö mağazasını daha büyük metrekareli olan yeni mağazasına taşıyarak müşterilerine hizmet vermeye başladı. Avrupa’da 75 mağazası ile hizmet veren İstikbal 2017 yılında 100 mağazaya ulaşma hedefi doğrultusunda hız vermeden çalışmalarına devam ediyor.   26.12.2015 tarihinde gerçekleştirilen açılışa bir konuşma yapan Boyteks Genel Müdür Yardımcı Sn. Deniz BOYDAK “Tüketicilerimizin evlerinde sevdikleriyle birlikte geçireceği zamanı kaliteli ve konforlu kılmak, biraz da olsa sizleri ev yaşamına bağlayarak aile bağlarını güçlendirmek amacıyla cesur kararlar alarak her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğiniz için sizlere sizi farklı kılacak yaşam konforunu sunmanın gayreti içerisinde gece gündüz çalışıyoruz. 2017 yılı için koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda hiç durmadan aksine daha da istekli ve arzulu şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.
Açılışa bir konuşma yapan Boyteks Genel Müdür Yardımcı Deniz BOYDAK

 

 
 
 
Boydak Holding çatısı altında Türkiye’nin lider mobilya markası olarak faaliyet gösteren İstikbal, yurtdışı mağazalaşma operasyonu çerçevesinde İsveç’te büyümeye devam ediyor. Hali hazırda İsveç’in 3 büyük metropolü Stockholm, Göteborg ve Malmö’de mağazaları bulunan İstikbal 2010 yılından beri faaliyet gösterdiği Malmö mağazasını daha büyük metrekareli olan yeni mağazasına taşıyarak müşterilerine hizmet vermeye başladı. Avrupa’da 75 mağazası ile hizmet veren İstikbal 2017 yılında 100 mağazaya ulaşma hedefi doğrultusunda hız vermeden çalışmalarına devam ediyor.
 
26.12.2015 tarihinde gerçekleştirilen açılışa bir konuşma yapan Boyteks Genel Müdür Yardımcı Sn. Deniz BOYDAK “Tüketicilerimizin evlerinde sevdikleriyle birlikte geçireceği zamanı kaliteli ve konforlu kılmak, biraz da olsa sizleri ev yaşamına bağlayarak aile bağlarını güçlendirmek amacıyla cesur kararlar alarak her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğiniz için sizlere sizi farklı kılacak yaşam konforunu sunmanın gayreti içerisinde gece gündüz çalışıyoruz. 2017 yılı için koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda hiç durmadan aksine daha da istekli ve arzulu şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.