GAZETECİLER HACILAR’DA BULUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2016 - 19:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1438+ kez okundu.
 

GAZETECİLER HACILAR’DA BULUŞTU

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çiğ Köfte Partisi
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çiğ Köfte Partisi ile Kayseri'de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ajans Temsilcileri ile basın mensupları katıldı.Gazeteci Mehmet Fatih Kaymaz tarafından 16 çeşit çiğ köfte hazırlanarak, basın mensuplarına ikram edildi.Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çiğ Köfte Partisi ile basın mensuplarını buluşturan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’ye teşekkür etti. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’de yaptığı konuşmada, "10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Geleneksel olarak düzenliyoruz. Bu etkinlikle basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geliyoruz, yeni arkadaşlarla hem tanışıyoruz hem de kaynaşıyoruz. Belediye olarak bizim gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri halkımıza duyurmada önemli bir rol üstlenen basın mensupları ile bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çiğ Köfte Partisi

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Çiğ Köfte Partisi ile Kayseri'de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.
Keklik Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ajans Temsilcileri ile basın mensupları katıldı.
Gazeteci Mehmet Fatih Kaymaz tarafından 16 çeşit çiğ köfte hazırlanarak, basın mensuplarına ikram edildi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çiğ Köfte Partisi ile basın mensuplarını buluşturan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’ye teşekkür etti. 
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici’de yaptığı konuşmada, "10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Geleneksel olarak düzenliyoruz. Bu etkinlikle basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geliyoruz, yeni arkadaşlarla hem tanışıyoruz hem de kaynaşıyoruz. Belediye olarak bizim gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri halkımıza duyurmada önemli bir rol üstlenen basın mensupları ile bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.