HACILAR’DA RÜZGÂR ÇATILARI UÇURDU

Yaşam 18.01.2016 - 16:57, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1966+ kez okundu.
 

HACILAR’DA RÜZGÂR ÇATILARI UÇURDU

hızı 96 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle ağaçlar devrilirken
HACILAR’DA RÜZGÂR ÇATILARI UÇURDU Halılarda dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve saatteki hızı 96 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle ağaçlar devrilirken, çok satıda evin çatılarının uçmasıyla araçlar zarar gördü. Dün akşam saatlerinde başlayan rüzgar, gece saatlerinde 96 kilometre hıza kadar ulaştı. Şiddetli esen rüzgar nedeniyle ilçemizde 7 evin çatısı tamamen uçarken birçok evde hasar meydana geldi . rüzgarın şiddeti o kadar fazlaydı ki bazı çatılar 50 ile 100 m uzağa savrulurken elektrik dileklerinin zarar görmesinden dolayı, ilçenin bir bölümüne halen elektrik verilememekte . İlçemizde hasar tespiti yapan yetkililer vatandaşların mağdur olmaması için her türlü girişimde bulunacaklarını belirttiler.
hızı 96 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle ağaçlar devrilirken

HACILAR’DA RÜZGÂR ÇATILARI UÇURDU

Halılarda dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve saatteki hızı 96 kilometreye kadar çıkan rüzgar nedeniyle ağaçlar devrilirken, çok satıda evin çatılarının uçmasıyla araçlar zarar gördü.
Dün akşam saatlerinde başlayan rüzgar, gece saatlerinde 96 kilometre hıza kadar ulaştı. Şiddetli esen rüzgar nedeniyle ilçemizde 7 evin çatısı tamamen uçarken birçok evde hasar meydana geldi . rüzgarın şiddeti o kadar fazlaydı ki bazı çatılar 50 ile 100 m uzağa savrulurken elektrik dileklerinin zarar görmesinden dolayı, ilçenin bir bölümüne halen elektrik verilememekte . İlçemizde hasar tespiti yapan yetkililer vatandaşların mağdur olmaması için her türlü girişimde bulunacaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.