WORKSHOP TOPLANTISI OSB’DE YAPILDI

Ekonomi 16.02.2016 - 17:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2243+ kez okundu.
 

WORKSHOP TOPLANTISI OSB’DE YAPILDI

Seyhan ARİFOĞLU, Bölge Müdürü Ali YAPRAK, ETM Koordinatörü Şeyma ADIGÜZEL,
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Endüstriyel Tasarım Merkezi’nde mobilya sektörünün temsilcileri ile Workshop ( fikir üretme) konulu bir toplantı yapıldı.  Endüstriyel Tasarım Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan ARİFOĞLU, Bölge Müdürü Ali YAPRAK, ETM Koordinatörü Şeyma ADIGÜZEL, Erciyes Üniversitesi’nden Prof.Dr. Cem SİNANOĞLU, Yrd. Doç.Dr. Afşin Alper CERİT, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kamil TAŞCI ve KOSGEB yetkilisi Sefa KAYA , KAYMOS Başkanı Yakup DEVECİ ile firma temsilcileri katıldı. Toplantıda, Kayseri mobilya sektöründe ki sorunlar, çözüm önerileri, Etm’den beklentiler (Eğitim, Ar-Ge, Proje, İnovasyon vs.), Firmaların tasarım, Ar-Ge, inovasyon konumunda ne noktada olduğu ve vizyon konu başlıkları değerlendirildi.
Seyhan ARİFOĞLU, Bölge Müdürü Ali YAPRAK, ETM Koordinatörü Şeyma ADIGÜZEL,


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Endüstriyel Tasarım Merkezi’nde mobilya sektörünün temsilcileri ile Workshop ( fikir üretme) konulu bir toplantı yapıldı. 
Endüstriyel Tasarım Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan ARİFOĞLU, Bölge Müdürü Ali YAPRAK, ETM Koordinatörü Şeyma ADIGÜZEL, Erciyes Üniversitesi’nden Prof.Dr. Cem SİNANOĞLU, Yrd. Doç.Dr. Afşin Alper CERİT, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kamil TAŞCI ve KOSGEB yetkilisi Sefa KAYA , KAYMOS Başkanı Yakup DEVECİ ile firma temsilcileri katıldı.
Toplantıda, Kayseri mobilya sektöründe ki sorunlar, çözüm önerileri, Etm’den beklentiler (Eğitim, Ar-Ge, Proje, İnovasyon vs.), Firmaların tasarım, Ar-Ge, inovasyon konumunda ne noktada olduğu ve vizyon konu başlıkları değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.