BOYDAK HOLDİNG’DE ÜST YÖNETİM DEĞİŞTİ

Ekonomi 11.03.2016 - 10:48, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2469+ kez okundu.
 

BOYDAK HOLDİNG’DE ÜST YÖNETİM DEĞİŞTİ

mevcut işleyişi aksatmamak ve yeni bir kan değişimi adına önemli
Boydak Holding yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucunda; mevcut işleyişi aksatmamak ve yeni bir kan değişimi adına önemli yetki ve görevlendirme değişiklikleri yaptığımızı belirtmek isteriz.   Sorumluluk duyduğumuz ülkemiz, çalışanlarımız, bayilerimiz ve iş ortaklarımızla Türkiye ekonomisine kazandırdığımız küresel markalarımızın sürekli gelişimini desteklemek, işlerimize odaklanmak, iş verimliliği ve faaliyet sürekliliğinin kesintiye uğramamasını sağlamak için aşağıda bahsi geçen yönetsel atamaları ivedikle yerine getirmiş olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.   Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Hacı Boydak'ın yerine, grupta 30 yıldır operasyonel ve stratejik yönetim kadrosunda önemli görevler almış, bunun yanısıra 16 yıl Türkiye Finans Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış aynı zamanda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini de yürütmekte olan Mustafa Boydak atanmıştır.   Diğer taraftan Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak'ın yerine Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Sümer'in, Boyçelik A.Ş. Genel Müdürü Erol Boydak'ın yerine Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahim Aykaş'ın, Boydak Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Murat Bozdağ’ın yerine de Genel Müdür Yardımcısı Yahya Kemal Berber'in atanması kararlaştırılmıştır.   Türkiye’nin en geniş perakende ve lojistik networküne sahip Boydak Holding'e bağlı yaklaşık 2.500’e yakın bayimizin ve onların iş ortaklarının faaliyetlerinin aksamaması amacıyla yaptığımız bu önemli ve ciddi değişikliğin kurumumuza ve paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni eder, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemize değer kazandırma önceliğiyle çalışacağımızı kamuoyuna saygıyla belirtiriz.
mevcut işleyişi aksatmamak ve yeni bir kan değişimi adına önemli
Boydak Holding yönetim kurulu olarak yapmış olduğumuz durum değerlendirmesi sonucunda; mevcut işleyişi aksatmamak ve yeni bir kan değişimi adına önemli yetki ve görevlendirme değişiklikleri yaptığımızı belirtmek isteriz.

 

Sorumluluk duyduğumuz ülkemiz, çalışanlarımız, bayilerimiz ve iş ortaklarımızla Türkiye ekonomisine kazandırdığımız küresel markalarımızın sürekli gelişimini desteklemek, işlerimize odaklanmak, iş verimliliği ve faaliyet sürekliliğinin kesintiye uğramamasını sağlamak için aşağıda bahsi geçen yönetsel atamaları ivedikle yerine getirmiş olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.

 

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Hacı Boydak'ın yerine, grupta 30 yıldır operasyonel ve stratejik yönetim kadrosunda önemli görevler almış, bunun yanısıra 16 yıl Türkiye Finans Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmış aynı zamanda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini de yürütmekte olan Mustafa Boydak atanmıştır.

 

Diğer taraftan Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak'ın yerine Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Sümer'in, Boyçelik A.Ş. Genel Müdürü Erol Boydak'ın yerine Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahim Aykaş'ın, Boydak Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Murat Bozdağ’ın yerine de Genel Müdür Yardımcısı Yahya Kemal Berber'in atanması kararlaştırılmıştır.

 

Türkiye’nin en geniş perakende ve lojistik networküne sahip Boydak Holding'e bağlı yaklaşık 2.500’e yakın bayimizin ve onların iş ortaklarının faaliyetlerinin aksamaması amacıyla yaptığımız bu önemli ve ciddi değişikliğin kurumumuza ve paydaşlarımıza hayırlı olmasını temenni eder, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemize değer kazandırma önceliğiyle çalışacağımızı kamuoyuna saygıyla belirtiriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.