Kayseri OSB Başkanı Tahir NURSAÇAN'DAN 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2016 - 18:04, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2364+ kez okundu.
 

Kayseri OSB Başkanı Tahir NURSAÇAN'DAN 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Kutlama Mesajı

Çanakkale Zaferi, Birinci Dünya Savaşı’nda kahraman askerlerimizin, cihanı hayrete düşüren bir iman
Çanakkale Zaferi, Birinci Dünya Savaşı’nda kahraman askerlerimizin, cihanı hayrete düşüren bir iman ve kahramanlık destanıdır. Bu zafer, milletimizin, iman ve azminin, metanet ve gücünün açık bir göstergesidir. Bu savaş sırasında Anadolu’nun farklı farklı kesimlerinden binlerce kişi bu vatan için savaşmaya gelmiştir. Çünkü bu ülkenin her karış toprağının nasıl değerli olduğunu ve geride bıraktıkları aileleri için bunun ne kadar önemli olduğunu bilmektedirler.  Çanakkale Cephesi'nde kahraman ordumuzun verdiği mücadele yalnızca Türk tarihinin değil bütün dünya tarihinin akışını etkilemiştir. Çanakkale cephesinde alınan galibiyet, dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirmiş, Anadolu topraklarını paylaşım heveslerini yok etmiş, Şanlı Türk Milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kere daha gözler önüne sermiştir.  Çanakkale Savaşında ortaya konulan ruh, milli mücadelede de kurtuluşumuzun yolunu açmış ve aydınlatmıştır. Çanakkale Zaferinden bir iman ve ahlak destanı yaratan bu millet, en zor şartlarda bile, daima toparlanıp birlik olma kabiliyetine sahip olduğunu göstermiştir. Çanakkale Şehitleri asla unutulmayacak, Türk Milletinin kalbinde ebedi yaşayacaklardır.  Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük bir destan yazan, övgülerin en güzeline layık olan ve  ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun...
Çanakkale Zaferi, Birinci Dünya Savaşı’nda kahraman askerlerimizin, cihanı hayrete düşüren bir iman
Çanakkale Zaferi, Birinci Dünya Savaşı’nda kahraman askerlerimizin, cihanı hayrete düşüren bir iman ve kahramanlık destanıdır. Bu zafer, milletimizin, iman ve azminin, metanet ve gücünün açık bir göstergesidir.
Bu savaş sırasında Anadolu’nun farklı farklı kesimlerinden binlerce kişi bu vatan için savaşmaya gelmiştir. Çünkü bu ülkenin her karış toprağının nasıl değerli olduğunu ve geride bıraktıkları aileleri için bunun ne kadar önemli olduğunu bilmektedirler. 
Çanakkale Cephesi'nde kahraman ordumuzun verdiği mücadele yalnızca Türk tarihinin değil bütün dünya tarihinin akışını etkilemiştir. Çanakkale cephesinde alınan galibiyet, dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirmiş, Anadolu topraklarını paylaşım heveslerini yok etmiş, Şanlı Türk Milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kere daha gözler önüne sermiştir. 
Çanakkale Savaşında ortaya konulan ruh, milli mücadelede de kurtuluşumuzun yolunu açmış ve aydınlatmıştır. Çanakkale Zaferinden bir iman ve ahlak destanı yaratan bu millet, en zor şartlarda bile, daima toparlanıp birlik olma kabiliyetine sahip olduğunu göstermiştir.
Çanakkale Şehitleri asla unutulmayacak, Türk Milletinin kalbinde ebedi yaşayacaklardır. 
Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde, tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük bir destan yazan, övgülerin en güzeline layık olan ve  ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten, bu güzel vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.