HACILAR BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2016 - 22:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2618+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Nisan ayı meclis toplantısını
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Nisan ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Bosna Hersek’ten kardeş şehir Hadzici Belediyesi, Başkan ve Meclis Üyeleri de katıldı.   Hacılar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti.  Gündemin ikinci, üçüncü ve dördüncü maddelerinde yer alan Meclis Başkan Vekilliği, Başkanlık Divanı Katip ve komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Meclisi Başkan Vekilliğine Ahmet Bostancı ve Mahmut Kartal seçilirken, üyeler ise şu şekilde oluştu; Kâtip üyeliğe Yusuf Özkaya, Yusuf Hakan Özdemir, Belediye Encümen Üyeliğine Ömer Pınar, Hacı Osman Övüç, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliğine Yusuf Hakan Özdemir, Hanife Fitil ve Recep Aykut, İmar Komisyonu Üyeliğine ise Hacı Osman Övüç, Mahmut Kartal ve Yaşar Nursaçan seçildi.   Toplantıda ayrıca 2015 yılı Denetim ve Faaliyet raporları okunarak oyçokluğu ile kabul edildi.       Hacılar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının son maddesinde ise Belediyeye ait  parselin tevhit, ifraz, terk ve satışı için Belediye Başkanına yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.  Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Nisan ayı meclis toplantısını
Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden Nisan ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, Bosna Hersek’ten kardeş şehir Hadzici Belediyesi, Başkan ve Meclis Üyeleri de katıldı. 
 Hacılar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici başkanlık etti.
 Gündemin ikinci, üçüncü ve dördüncü maddelerinde yer alan Meclis Başkan Vekilliği, Başkanlık Divanı Katip ve komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Meclisi Başkan Vekilliğine Ahmet Bostancı ve Mahmut Kartal seçilirken, üyeler ise şu şekilde oluştu; Kâtip üyeliğe Yusuf Özkaya, Yusuf Hakan Özdemir, Belediye Encümen Üyeliğine Ömer Pınar, Hacı Osman Övüç, Plan Bütçe Komisyonu Üyeliğine Yusuf Hakan Özdemir, Hanife Fitil ve Recep Aykut, İmar Komisyonu Üyeliğine ise Hacı Osman Övüç, Mahmut Kartal ve Yaşar Nursaçan seçildi. 
 Toplantıda ayrıca 2015 yılı Denetim ve Faaliyet raporları okunarak oyçokluğu ile kabul edildi.      
Hacılar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının son maddesinde ise Belediyeye ait  parselin tevhit, ifraz, terk ve satışı için Belediye Başkanına yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi.
 Meclis toplantısının sonunda Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.