KUTLU DOĞUM COŞKUYLA KUTLANDI

Yaşam 06.04.2016 - 15:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2185+ kez okundu.
 

KUTLU DOĞUM COŞKUYLA KUTLANDI

Kutlu Doğum Coşkusu
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hacılar İlçe Müftülüğü tarafından Hacılar Belediyesi Konferans salonunda program düzenlendi. Bünyamin FINDIKÇI’nın ilahi dinletisiyle başlanan programda  Hacepli Camii İmam Hatibi Ahmet AKKAYA  Kur’an-ı  Kerim tilavetinde bulundu. Hacılar İlçe Müftüsü Mehmet ÖZBEK’in günün anlam ve önemini belirten birlik ve beraberlik ruhu içinde yaşamak ve Hz.Peygamberi anlamak çerçevesinde yapmış olduğu etkileyici konuşma katılımcılar tarafından ilgi ve beğeni ile dinlendi. Hacılar Belediye  Başkanı  Dr.Doğan EKİCİ’nin selamlama konuşmasının ardından, Aynı gün ilçede resmi ziyarette bulunan Hacılar Belediyesi ile kardeş belediye ilan edilen Bosna Hersek Hadzici (Hacılar) belediye başkanı Hamdo ETUBOVİÇ kısa bir konuşma yaparak  “Hacılara misafir olarak geldiklerini ve halkımız için dua ettiklerini’’ söyledi. Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin GÜVEN ‘’Bu sene kutlu doğum programını ilk önce Hacılar İlçemizden başlatıyoruz İnşallah hayırlara vesile olur’’dedi. Program Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin NURSAÇAN’nın günün anlam ve önemini belirten konferansının ardından şehitlerimiz için yapılan dua ile son buldu.      
Kutlu Doğum Coşkusu

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Hacılar İlçe Müftülüğü tarafından Hacılar Belediyesi Konferans salonunda program düzenlendi.

Bünyamin FINDIKÇI’nın ilahi dinletisiyle başlanan programda  Hacepli Camii İmam Hatibi Ahmet AKKAYA  Kur’an-ı  Kerim tilavetinde bulundu.

Hacılar İlçe Müftüsü Mehmet ÖZBEK’in günün anlam ve önemini belirten birlik ve beraberlik ruhu içinde yaşamak ve Hz.Peygamberi anlamak çerçevesinde yapmış olduğu etkileyici konuşma katılımcılar tarafından ilgi ve beğeni ile dinlendi. Hacılar Belediye  Başkanı  Dr.Doğan EKİCİ’nin selamlama konuşmasının ardından, Aynı gün ilçede resmi ziyarette bulunan Hacılar Belediyesi ile kardeş belediye ilan edilen Bosna Hersek Hadzici (Hacılar) belediye başkanı Hamdo ETUBOVİÇ kısa bir konuşma yaparak  “Hacılara misafir olarak geldiklerini ve halkımız için dua ettiklerini’’ söyledi.

Kayseri İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin GÜVEN ‘’Bu sene kutlu doğum programını ilk önce Hacılar İlçemizden başlatıyoruz İnşallah hayırlara vesile olur’’dedi. Program Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin NURSAÇAN’nın günün anlam ve önemini belirten konferansının ardından şehitlerimiz için yapılan dua ile son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.