EĞİTİM İSTİŞARE TOPLANTISININ 5. Sİ YAPILDI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2016 - 15:13, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2238+ kez okundu.
 

EĞİTİM İSTİŞARE TOPLANTISININ 5. Sİ YAPILDI

İlçemizde eğitimde yeni yaklaşımlar ve projeler ortaya koyarak eğitim kalitesini arttırmak için her salı düzenli olarak yapılmaya başlanan " Eğitim İstişare Toplantılarının" 5.´si Kaymakamımız sayın Yasin TİKDAĞ, ilçe Milli Eğitim Müdürü sayın Fahri HERDEM´in
 İlçemizde eğitimde yeni yaklaşımlar ve projeler ortaya koyarak eğitim kalitesini arttırmak için her salı düzenli olarak yapılmaya başlanan    " Eğitim İstişare Toplantılarının" 5.´si   Kaymakamımız sayın Yasin TİKDAĞ,  ilçe Milli Eğitim Müdürü sayın Fahri HERDEM´in katılımı ile 05.04.2016 salı günü saat 12:00´da   Keklik Tepesi Sosyal Tesislilerinde Hacılar Ali İhsan Kalmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri, BASAL Müdürü Kemal MUCUK ve ilçe şube müdürlerimizin katılımı ile yapıldı. Toplantıda İlçe Kaymakamımız sayın Yasin TİKDAĞ:           "Hacılar ilçemizdeki iş adamlarının dünyanın pek çok ülkesine ihracat yaptığını, dünyadaki bir çok ülkeyle rekabet ettiğini görüyoruz. Eğitimde de aynı başarıyı ortaya koymalıyız ki dünya ile rekabet edebilelim. Biz eğitimde de kendimizi Kayseri veye Türkiye ile sınırlamamalıyız. Kendimize dünyada yer bulmalıyız. Bunu ancak yeni yaklaşımlar ortaya koyarak başarabiliriz. Başarının mimarı da siz eğitimciler olacaksınız. Burada hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.  
İlçemizde eğitimde yeni yaklaşımlar ve projeler ortaya koyarak eğitim kalitesini arttırmak için her salı düzenli olarak yapılmaya başlanan " Eğitim İstişare Toplantılarının" 5.´si Kaymakamımız sayın Yasin TİKDAĞ, ilçe Milli Eğitim Müdürü sayın Fahri HERDEM´in

 İlçemizde eğitimde yeni yaklaşımlar ve projeler ortaya koyarak eğitim kalitesini arttırmak için her salı düzenli olarak yapılmaya başlanan    " Eğitim İstişare Toplantılarının" 5.´si   Kaymakamımız sayın Yasin TİKDAĞ,  ilçe Milli Eğitim Müdürü sayın Fahri HERDEM´in katılımı ile 05.04.2016 salı günü saat 12:00´da   Keklik Tepesi Sosyal Tesislilerinde Hacılar Ali İhsan Kalmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri, BASAL Müdürü Kemal MUCUK ve ilçe şube müdürlerimizin katılımı ile yapıldı. Toplantıda İlçe Kaymakamımız sayın Yasin TİKDAĞ:

 

        "Hacılar ilçemizdeki iş adamlarının dünyanın pek çok ülkesine ihracat yaptığını, dünyadaki bir çok ülkeyle rekabet ettiğini görüyoruz. Eğitimde de aynı başarıyı ortaya koymalıyız ki dünya ile rekabet edebilelim. Biz eğitimde de kendimizi Kayseri veye Türkiye ile sınırlamamalıyız. Kendimize dünyada yer bulmalıyız. Bunu ancak yeni yaklaşımlar ortaya koyarak başarabiliriz. Başarının mimarı da siz eğitimciler olacaksınız. Burada hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.