KAYSERİ OSB YÖNETİMİ ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNULDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2016 - 10:22, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1761+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB YÖNETİMİ ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNULDU

Yönetim Kurulu Başkanımız Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürülüğü
Yönetim Kurulu Başkanımız Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürülüğü ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Mehmet POLAT, Şehit Komiser Yardımcısı Mustafa SEZGİN ve Şehit Binbaşı Turgay ÇELİK’in ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu. Ülkemizin huzuru, refahı, istikrarı, kardeşliği, birlik ve beraberliğine karşı yapılan menfur, hain ve kalleşçe saldırıları şiddetle lanetliyor, kahraman askerlerimize ve polislerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Güvenlik Güçlerimize ve tüm halkımıza başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü
Yönetim Kurulu Başkanımız Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürülüğü

Yönetim Kurulu Başkanımız Tahir Nursaçan, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürülüğü ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Mehmet POLAT, Şehit Komiser Yardımcısı Mustafa SEZGİN ve Şehit Binbaşı Turgay ÇELİK’in ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.
Ülkemizin huzuru, refahı, istikrarı, kardeşliği, birlik ve beraberliğine karşı yapılan menfur, hain ve kalleşçe saldırıları şiddetle lanetliyor, kahraman askerlerimize ve polislerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Güvenlik Güçlerimize ve tüm halkımıza başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. 
Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.