KAYSERİ OSB "HİZMET ARAÇLARI “ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2016 - 16:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3084+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB "HİZMET ARAÇLARI “ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

ayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak teknolojik gelişme uyum sağlama, ihtiyaç ve işlevsellik adına
Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak teknolojik gelişme uyum sağlama, ihtiyaç ve işlevsellik adına bölgenin genişlemesi dikkate alınarak, bölgemize ve sanayiciye hizmet vermekte olan itfaiye, ilk müdahale ve kurtarma, çevre ve diğer hizmet araçları filosunun mevcut durumu gözden geçirilerek, Teknolojinin son yenilikleriyle donatılmış; 4  adet “ itfaiye aracı “ ve 1 adet “ ilk müdahale ve kurtarma aracı “ , Birer adet “ Kar Küreme Aracı “ Ve araç üzerine yerleştirilmiş “ İlaçlama Makinesi “ Gibi muhtelif hizmet araçları filoya kazandırılmış oldu. Son duruma göre; 10 adet itfaiye aracı, 2 adet ilk müdahale ve kurtarma aracı, su tankeri  ve arazöz  gibi araçlarla   Bölge  itfaiyesinin  daha da güçlendirilmesi sağlanmıştır. Söz konusu hizmet araçlarına ilave olarak; Bölgemize yol, bakım, onarım ve sair altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 adet yeni iş makinası alınmıştır. ( 3 adet Lastik Tekerlekli ve Kazıcı Yükleyici ile beraber 1 adet Forklift ) Lastik Tekerlekli Yükleyicilerden; “1 adedi 21.000 kg kapasiteye sahip. 2 adedi Kazıcı Yükleyici 1 adet Forklift 5.OOO KG kapasiteye sahip. “ Ek olarak; 2 adet de yangın ilk müdahale aracı. Biri seyyar, biri çekmeli araç üstü” bölgemiz bünyesine kazandırılmıştır. Söz konusu yatırımların değeri yaklaşık 4 milyon 100 bin TL civarındadır.
ayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak teknolojik gelişme uyum sağlama, ihtiyaç ve işlevsellik adına

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak teknolojik gelişme uyum sağlama, ihtiyaç ve işlevsellik adına bölgenin genişlemesi dikkate alınarak, bölgemize ve sanayiciye hizmet vermekte olan itfaiye, ilk müdahale ve kurtarma, çevre ve diğer hizmet araçları filosunun mevcut durumu gözden geçirilerek,

Teknolojinin son yenilikleriyle donatılmış;

4  adetitfaiye aracı “ ve 1 adet “ ilk müdahale ve kurtarma aracı “ ,

Birer adet “ Kar Küreme Aracı

Ve araç üzerine yerleştirilmiş “ İlaçlama Makinesi

Gibi muhtelif hizmet araçları filoya kazandırılmış oldu.

Son duruma göre;

10 adet itfaiye aracı, 2 adet ilk müdahale ve kurtarma aracı, su tankeri  ve arazöz  gibi araçlarla   Bölge  itfaiyesinin  daha da güçlendirilmesi sağlanmıştır.

Söz konusu hizmet araçlarına ilave olarak;

Bölgemize yol, bakım, onarım ve sair altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 adet yeni iş makinası alınmıştır.

( 3 adet Lastik Tekerlekli ve Kazıcı Yükleyici ile beraber 1 adet Forklift )

Lastik Tekerlekli Yükleyicilerden;

“1 adedi 21.000 kg kapasiteye sahip.

2 adedi Kazıcı Yükleyici

1 adet Forklift 5.OOO KG kapasiteye sahip. “

Ek olarak; 2 adet de yangın ilk müdahale aracı. Biri seyyar, biri çekmeli araç üstü” bölgemiz bünyesine kazandırılmıştır.

Söz konusu yatırımların değeri yaklaşık 4 milyon 100 bin TL civarındadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.