HACILAR MEYDANINDA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Yaşam 13.04.2016 - 16:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1640+ kez okundu.
 

HACILAR MEYDANINDA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Hacılar meydanı cami kebir önünde bulunan yollun tamir çalışması devam ediyor .
  Hacılar meydanı cami kebir  önünde bulunan yollun tamir çalışması devam ediyor . Meydanda bulunan eski su kuyularının yıllar önce yıkılarak doldurulması ile genişletilen yolda zaman zaman çökmeler meydana delmekte.  Yaklaşık 1 ay önce yapılan kazı çalışması ile zeminin daha da sertleşmesi sağlanmıştı, ama yeniden çökmenin meydana geldiği yol ,altyapısı yenilenerek daha sağlıklı bir hale getirme çalışmaları yaklaşık 4 gündür devam etmekte. Yoğun bir şekilde çalışan yetkililer sorunu en kısa zamanda giderilerek yolun sağlıklı bir şekilde trafiğe tamamen açılacağını belirttiler.
Hacılar meydanı cami kebir önünde bulunan yollun tamir çalışması devam ediyor .

 

Hacılar meydanı cami kebir  önünde bulunan yollun tamir çalışması devam ediyor .

Meydanda bulunan eski su kuyularının yıllar önce yıkılarak doldurulması ile genişletilen yolda zaman zaman çökmeler meydana delmekte.  Yaklaşık 1 ay önce yapılan kazı çalışması ile zeminin daha da sertleşmesi sağlanmıştı, ama yeniden çökmenin meydana geldiği yol ,altyapısı yenilenerek daha sağlıklı bir hale getirme çalışmaları yaklaşık 4 gündür devam etmekte. Yoğun bir şekilde çalışan yetkililer sorunu en kısa zamanda giderilerek yolun sağlıklı bir şekilde trafiğe tamamen açılacağını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.