7/24 GÜVENLİ OSB

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2016 - 10:03, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1830+ kez okundu.
 

7/24 GÜVENLİ OSB

Kayseri OSB güvenliğinin daha da etkinleştirilmesi için Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler ve keşiflerin ardından
Kayseri OSB güvenliğinin daha da etkinleştirilmesi için Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler ve keşiflerin ardından Kayseri OSB sınırları içerisinde 37 noktaya toplamda 165 adet kamera kurulmuştur. İzleme merkezi OSB Polis Karakolu olacak şekilde planlanan kameralar ile OSB’deki bütün iş yerleri güvence altına alındı. Kameralar kötü niyetli bir kişi veya aracın hiçbir kaçış noktası kalmayacak şekilde yerleştirilmiştir. Ayrıca, bölgemizin araç girişi olan tüm giriş noktalarına ‘’ Plaka Tanıma Sistemi ‘’ kurulmuştur. Plaka Tanımlama Sistemi ile de OSB’ye giriş-çıkış yapan araçların plakaları kaydedilmesine olanak sağlanmıştır.  Bölgemiz giriş ve çıkışlarında yer alan Plaka Tanıma Sistemi ile herhangi bir suça karışmış, aranan ve takipte olan araçlar tespit edilip, emniyet mensuplarına en kısa sürede bilgi verilerek, gerekli müdahalelerin yapılması sağlanacaktır.  Sistem ‘’ POLNET ‘’ (POLİS NETWORK AĞI.) ile uyumlu olup, aranan araç girişinde POLNETE alarm vermektedir.  Bölgemizde yaşanabilecek her türlü sıkıntının MOBESE kamera sistemi ile daha erken çözüme kavuşması ve bölgemizin daha huzurlu ve güvenli olması hedeflenmiştir.
Kayseri OSB güvenliğinin daha da etkinleştirilmesi için Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler ve keşiflerin ardından

Kayseri OSB güvenliğinin daha da etkinleştirilmesi için Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler ve keşiflerin ardından Kayseri OSB sınırları içerisinde 37 noktaya toplamda 165 adet kamera kurulmuştur.
İzleme merkezi OSB Polis Karakolu olacak şekilde planlanan kameralar ile OSB’deki bütün iş yerleri güvence altına alındı. Kameralar kötü niyetli bir kişi veya aracın hiçbir kaçış noktası kalmayacak şekilde yerleştirilmiştir.
Ayrıca, bölgemizin araç girişi olan tüm giriş noktalarına ‘’ Plaka Tanıma Sistemi ‘’ kurulmuştur. Plaka Tanımlama Sistemi ile de OSB’ye giriş-çıkış yapan araçların plakaları kaydedilmesine olanak sağlanmıştır. 
Bölgemiz giriş ve çıkışlarında yer alan Plaka Tanıma Sistemi ile herhangi bir suça karışmış, aranan ve takipte olan araçlar tespit edilip, emniyet mensuplarına en kısa sürede bilgi verilerek, gerekli müdahalelerin yapılması sağlanacaktır. 
Sistem ‘’ POLNET ‘’ (POLİS NETWORK AĞI.) ile uyumlu olup, aranan araç girişinde POLNETE alarm vermektedir. 
Bölgemizde yaşanabilecek her türlü sıkıntının MOBESE kamera sistemi ile daha erken çözüme kavuşması ve bölgemizin daha huzurlu ve güvenli olması hedeflenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.