KESOB BAŞKANI AHMET AVÜǒTEN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2016 - 13:05, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2696+ kez okundu.
 

KESOB BAŞKANI AHMET AVÜǒTEN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

lemlere Rahmet olarak gönderilen, Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V.) Efendimizin dünya teşriflerinin 1445. yıl dönümüne
Âlemlere Rahmet olarak gönderilen, Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V.) Efendimizin dünya teşriflerinin 1445. yıl dönümüne tüm İslam âlemi olarak erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimizin doğumu, dünyaya gelişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Peygamber Efendimizin hayatı ve yaşam biçimi bizler için en iyi şekilde örnek teşkil etmektedir. Şiddetin, nefretin, terörün ve bencilliğin arttığı, barış içinde ve kardeşçe bir arada yaşama özlemlerinin her zamankinden daha fazla öne çıktığı günümüzde, O'nu doğru anlamak büyük önem taşımaktadır. Yüce Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya, onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Bu sebeple etrafına ışık saçan yüce bir kandil gibi olan Peygamber Efendimizi sevmek, imanımızın bir cüzü ve onun övülmüş ümmetinden olmanın bir gereğidir. O’nun asırlara örnek olacak saygı, sevgi, tevazu, kardeşlik ve hoşgörüyle dolu kişiliğini ve hayatını iyi anlamalı ve sünnetlerini gerçekleştirmek için birbirimizle yarış içerisinde olmalıyız. Bu vesileyle Kutlu Doğum Haftası’nın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmesi ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm İslam âleminin, tüm hemşerilerimizin ve esnaf sanatkârlarımızın Kutlu Doğum Haftasını kutluyor, saygılar sunuyorum. Ahmet ÖVÜÇEsnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı
lemlere Rahmet olarak gönderilen, Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V.) Efendimizin dünya teşriflerinin 1445. yıl dönümüne

Âlemlere Rahmet olarak gönderilen, Peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa (S.A.V.) Efendimizin dünya teşriflerinin 1445. yıl dönümüne tüm İslam âlemi olarak erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Peygamberimizin doğumu, dünyaya gelişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır. Peygamber Efendimizin hayatı ve yaşam biçimi bizler için en iyi şekilde örnek teşkil etmektedir. Şiddetin, nefretin, terörün ve bencilliğin arttığı, barış içinde ve kardeşçe bir arada yaşama özlemlerinin her zamankinden daha fazla öne çıktığı günümüzde, O'nu doğru anlamak büyük önem taşımaktadır. Yüce Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya, onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Bu sebeple etrafına ışık saçan yüce bir kandil gibi olan Peygamber Efendimizi sevmek, imanımızın bir cüzü ve onun övülmüş ümmetinden olmanın bir gereğidir. O’nun asırlara örnek olacak saygı, sevgi, tevazu, kardeşlik ve hoşgörüyle dolu kişiliğini ve hayatını iyi anlamalı ve sünnetlerini gerçekleştirmek için birbirimizle yarış içerisinde olmalıyız.

Bu vesileyle Kutlu Doğum Haftası’nın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmesi ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm İslam âleminin, tüm hemşerilerimizin ve esnaf sanatkârlarımızın Kutlu Doğum Haftasını kutluyor, saygılar sunuyorum.

Ahmet ÖVÜÇ
Esnaf ve Sanatkarlar 
Odaları Birliği Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.