YÖNETİCİLER İÇİN “ MUHASEBE VE MALİ ANALİZ EĞİTİMİ “ DÜZENLENDİ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2016 - 11:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2503+ kez okundu.
 

YÖNETİCİLER İÇİN “ MUHASEBE VE MALİ ANALİZ EĞİTİMİ “ DÜZENLENDİ

Bölge Müdürlüğümüzün organizesinde, bölgemiz genelinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticileri için
Bölge Müdürlüğümüzün organizesinde, bölgemiz genelinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticileri için “ Muhasebe ve Mali Analiz Eğitimi “ düzenlendi.Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Şaban UZAY tarafından verilen eğitimde; Finansal Tablolar, Muhasebenin Türleri, Muhasebenin İlke ve Kavramları, Muhasebe Verilerinden Yararlanan İlgili Taraflar, Muhasebeye Yön Veren Yasal Düzenlemeler, Türk Vergi Mevzuatı, Tek Düzen Muhasebe Sistemi, Uluslararası Finansal Raporlama, Türkiye’de Muhasebe Standartları, Yeni TTK, Sermaye, Öz Sermaye, Nakit Esası, Tahakkuk Esası, Gelir-Gider, Maliyet, Temel Muhasebe Denklemi, Bilanço, Belgeler ve Kayıt Düzeni, Mizanlar, Dönem Sonu İşlemleri, Amortisman, Finansal Analiz ve sair ilgili konulara değinildi.Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan ARİFOĞLU, Bölge Müdürü Ali YAPRAK, Bölge Müdür Yardımcısı Adil ÖZHAN ve firma yöneticileri tarafından yoğun bir ilgi takip edilen söz konusu eğitim faaliyetlerine belirlenen program dahilinde devam edilecek.
Bölge Müdürlüğümüzün organizesinde, bölgemiz genelinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticileri için

Bölge Müdürlüğümüzün organizesinde, bölgemiz genelinde faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticileri için “ Muhasebe ve Mali Analiz Eğitimi “ düzenlendi.
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Şaban UZAY tarafından verilen eğitimde; Finansal Tablolar, Muhasebenin Türleri, Muhasebenin İlke ve Kavramları, Muhasebe Verilerinden Yararlanan İlgili Taraflar, Muhasebeye Yön Veren Yasal Düzenlemeler, Türk Vergi Mevzuatı, Tek Düzen Muhasebe Sistemi, Uluslararası Finansal Raporlama, Türkiye’de Muhasebe Standartları, Yeni TTK, Sermaye, Öz Sermaye, Nakit Esası, Tahakkuk Esası, Gelir-Gider, Maliyet, Temel Muhasebe Denklemi, Bilanço, Belgeler ve Kayıt Düzeni, Mizanlar, Dönem Sonu İşlemleri, Amortisman, Finansal Analiz ve sair ilgili konulara değinildi.
Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Seyhan ARİFOĞLU, Bölge Müdürü Ali YAPRAK, Bölge Müdür Yardımcısı Adil ÖZHAN ve firma yöneticileri tarafından yoğun bir ilgi takip edilen söz konusu eğitim faaliyetlerine belirlenen program dahilinde devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.