HAMİT VE HASAN HÜSEYİN AYSU’NUN ERKEKLİGE İLK ADIMI

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2016 - 11:42, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1929+ kez okundu.
 

HAMİT VE HASAN HÜSEYİN AYSU’NUN ERKEKLİGE İLK ADIMI

Hamit Aysu’nun Torunları Emine ve Hakan Dündar Aysu’nun oğulları
Hamit Aysu’nun Torunları Emine ve Hakan Dündar Aysu’nun oğulları Hamit ve Hasan Hüseyin AYSU  Asude düğün salonuna yapılan düğün merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını attılar. Yapılan sünnet düğününe Aysu ailesinin dostları ve sevenleri katılırken sünnet olan çocukların oynadıkları harmandalı büyük ilgi gördü  düğün yemeğinden sonra okunan dualarla sünnet töreni sona erdi .
Hamit Aysu’nun Torunları Emine ve Hakan Dündar Aysu’nun oğulları

Hamit Aysu’nun Torunları Emine ve Hakan Dündar Aysu’nun oğulları Hamit ve Hasan Hüseyin AYSU  Asude düğün salonuna yapılan düğün merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Yapılan sünnet düğününe Aysu ailesinin dostları ve sevenleri katılırken sünnet olan çocukların oynadıkları harmandalı büyük ilgi gördü  düğün yemeğinden sonra okunan dualarla sünnet töreni sona erdi .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.