KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN “ BERAT KANDİLİ “ MESAJI

Yaşam 21.05.2016 - 15:30, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1827+ kez okundu.
 

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN “ BERAT KANDİLİ “ MESAJI

İçerisinde bulunduğumuz mübarek
KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN “ BERAT KANDİLİ “ MESAJI İçerisinde bulunduğumuz mübarek gün ve geceler, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan ayı, herkesi kuşatan manevi atmosferiyle solmaya ve yozlaşmaya yüz tutan dini ve ahlaki değerlerimizin yeniden yeşermesi için bizlere adeta bahar iklimi yaşatmaktadır.Berat, Allah’a ve onun sevgili habibi Hz. Muhammed Mustafa S.A.V.’e dost olma, hakkın ve hakikatin yanında yer alma ve hayra giden yolları aramak demektir.Doğru bilgiye dayalı ve usulüne uygun olarak yerine getirilen ibadetler, dua ve niyazlar, bizleri Yüce Yaratan’a bağlayarak güven ve huzur ikliminin, birey ve toplum huzurunun güçlenmesine vesile olacaktır inşallah.İslam’da, Allah sevgisine giden yol insan sevgisinden, Yüce Yaratan’ın eseri olan mahlûkatı sevebilmekten geçer. Sevgi ve saygı olmadan birlik, dayanışma ve kaynaşma olmaz. İnsani ve ahlaki erdemler de, zaten sevgi ve samimiyet zemininde doğar ve gelişir.Artık, hem insanlık hem ülkemiz adına topyekûn yaşanan manevi kayıplar üzerine yeniden düşünüp, yaşanan huzursuzlukların sona ermesi, akan kan ve gözyaşının dinmesi, dinimiz, vatanımız ve milletimizin saadeti, huzuru ve selameti için sevgi ve hoşgörü içinde birlikte yaşamayı öğrenmek, öğretmek ve hayata geçirmek için dua ve niyazda bulunmalıyız.    
İçerisinde bulunduğumuz mübarek

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI TAHİR NURSAÇAN’IN “ BERAT KANDİLİ “ MESAJI

İçerisinde bulunduğumuz mübarek gün ve geceler, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan ayı, herkesi kuşatan manevi atmosferiyle solmaya ve yozlaşmaya yüz tutan dini ve ahlaki değerlerimizin yeniden yeşermesi için bizlere adeta bahar iklimi yaşatmaktadır.
Berat, Allah’a ve onun sevgili habibi Hz. Muhammed Mustafa S.A.V.’e dost olma, hakkın ve hakikatin yanında yer alma ve hayra giden yolları aramak demektir.
Doğru bilgiye dayalı ve usulüne uygun olarak yerine getirilen ibadetler, dua ve niyazlar, bizleri Yüce Yaratan’a bağlayarak güven ve huzur ikliminin, birey ve toplum huzurunun güçlenmesine vesile olacaktır inşallah.
İslam’da, Allah sevgisine giden yol insan sevgisinden, Yüce Yaratan’ın eseri olan mahlûkatı sevebilmekten geçer. Sevgi ve saygı olmadan birlik, dayanışma ve kaynaşma olmaz. İnsani ve ahlaki erdemler de, zaten sevgi ve samimiyet zemininde doğar ve gelişir.
Artık, hem insanlık hem ülkemiz adına topyekûn yaşanan manevi kayıplar üzerine yeniden düşünüp, yaşanan huzursuzlukların sona ermesi, akan kan ve gözyaşının dinmesi, dinimiz, vatanımız ve milletimizin saadeti, huzuru ve selameti için sevgi ve hoşgörü içinde birlikte yaşamayı öğrenmek, öğretmek ve hayata geçirmek için dua ve niyazda bulunmalıyız.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.