KAYMOS GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2016 - 12:36, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2732+ kez okundu.
 

KAYMOS GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

ftar yemeğine Kayseri Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa ALAN, Kayseri OSB Başkanı Tahir NURSAÇAN, Kayseri Marangozlar-Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali ÇEVRİM, Hacılar Kaymakamı Yasin TİKDAĞ,
  İftar yemeğine Kayseri Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa ALAN, Kayseri OSB Başkanı Tahir NURSAÇAN, Kayseri Marangozlar-Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali ÇEVRİM, Hacılar Kaymakamı Yasin TİKDAĞ, Melikgazi Belediye başkanı Memduh BÜYÜKILIÇ , Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ sanayiciler ve davetliler katıldı. İftar yemeğinde konuşma yapan KAYMOS başkanı Yakup DEVECİ ,İftara katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek; Ramazan ayı, insanları birliğe, beraberliğe davet eden, dayanışmayı, paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerinin ve hoş görünün en güzel şekil ile yaşanması gereken, bu güzel ayda şunu belirtmek isterim ki; Ülkemizin yıllardır kanayan yarası, ekonomimizin, kardeşliğimiz ve birlikteliğimizin her zaman tehdidi olan terör belası ile olan mücadelede, Şehit olan canlarımızı rahmetle, gazilerimizi ise minnet ile anıyoruz.   Bu mücadelede can siperane  görev yapan güvenlik görevlilerimize, fertler olarak bizlerde birliğimizle, beraberliğimizle, istihdam ve ticaretimizle ülkemizin bu beladan kurulması için üzerimize düşeni yapmalıyız. Güçlü olan devletimizin, kararlı tutumu ve bizlerinde desteği ile terör belasını üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır. Ülkemizde yaşanan terör yangının yansımalarını gerek manevi olarak, Gerekse maddi olarak yaşanmaktadır. Bu süreçte şehrimizde ki sosyal yaşantıyıiticareti ve yatırımları da kısmen etkilemiş olsa da; Mobilya pazarında ticari hacmi ve istihdamı ile rol model olan şehrimiz ve siz sanayicilerimiz, TÜRKİYE pazarında mobilya üretiminde büyük oranda söz sahibi olmamıziçok önemli bir başarıdır. Bu başarımızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.Mobilya da markalar şehri ünvanının sürekliği için yeni yatırımlara, yeni projelerle devam etmek hepimizin asli görevidir. Bu vesile ile ifta yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan değerli protokole, birbirinden kıymetli sanayicilerimize, siz saygı değer misafirlerimize ve Sponsor firmalarımıza şahsım ve yönetimi kurulu adına teşekkür ederim. Ramazan ayının bereketli, şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere, bütün islam coğrafyasına huzur, sağlık, hoş görü ve birliktelik getirsin.Bu bereket sadece sofralarımız değil, kalplerimizde de nasiplensin ,çıkmış olduğumuz bu yolda beni yalnız bırakayan değerli yönetim kuruluma ve bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen siz sanayicilerimize ve üyelerimize teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” Diye konuştu.  İftar programı sponsorlara verilen plaket töreni ile devam etti.
ftar yemeğine Kayseri Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa ALAN, Kayseri OSB Başkanı Tahir NURSAÇAN, Kayseri Marangozlar-Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali ÇEVRİM, Hacılar Kaymakamı Yasin TİKDAĞ,

 

İftar yemeğine Kayseri Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa ALAN, Kayseri OSB Başkanı Tahir NURSAÇAN, Kayseri Marangozlar-Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası ve Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali ÇEVRİM, Hacılar Kaymakamı Yasin TİKDAĞ, Melikgazi Belediye başkanı Memduh BÜYÜKILIÇ , Hacılar Belediye Başkanı Doğan EKİCİ sanayiciler ve davetliler katıldı.

İftar yemeğinde konuşma yapan KAYMOS başkanı Yakup DEVECİ ,İftara katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek;

Ramazan ayı, insanları birliğe, beraberliğe davet eden, dayanışmayı, paylaşmayı sağlayan, komşuluk vecibelerinin ve hoş görünün en güzel şekil ile yaşanması gereken, bu güzel ayda şunu belirtmek isterim ki;

Ülkemizin yıllardır kanayan yarası, ekonomimizin, kardeşliğimiz ve birlikteliğimizin her zaman tehdidi olan terör belası ile olan mücadelede, Şehit olan canlarımızı rahmetle, gazilerimizi ise minnet ile anıyoruz.

 

Bu mücadelede can siperane  görev yapan güvenlik görevlilerimize, fertler olarak bizlerde birliğimizle, beraberliğimizle, istihdam ve ticaretimizle ülkemizin bu beladan kurulması için üzerimize düşeni yapmalıyız.

Güçlü olan devletimizin, kararlı tutumu ve bizlerinde desteği ile terör belasını üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır.

Ülkemizde yaşanan terör yangının yansımalarını gerek manevi olarak, Gerekse maddi olarak yaşanmaktadır. Bu süreçte şehrimizde ki sosyal yaşantıyıiticareti ve yatırımları da kısmen etkilemiş olsa da;

Mobilya pazarında ticari hacmi ve istihdamı ile rol model olan şehrimiz ve siz sanayicilerimiz, TÜRKİYE pazarında mobilya üretiminde büyük oranda söz sahibi olmamıziçok önemli bir başarıdır. Bu başarımızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.Mobilya da markalar şehri ünvanının sürekliği için yeni yatırımlara, yeni projelerle devam etmek hepimizin asli görevidir.

Bu vesile ile ifta yemeğimizde bizleri yalnız bırakmayan değerli protokole, birbirinden kıymetli sanayicilerimize, siz saygı değer misafirlerimize ve Sponsor firmalarımıza şahsım ve yönetimi kurulu adına teşekkür ederim. Ramazan ayının bereketli, şehrimiz ve ülkemiz başta olmak üzere, bütün islam coğrafyasına huzur, sağlık, hoş görü ve birliktelik getirsin.Bu bereket sadece sofralarımız değil, kalplerimizde de nasiplensin ,çıkmış olduğumuz bu yolda beni yalnız bırakayan değerli yönetim kuruluma ve bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen siz sanayicilerimize ve üyelerimize teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” Diye konuştu.

 İftar programı sponsorlara verilen plaket töreni ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.