CİNSEL İSTİSMARDAN MUHTARA 15 YIL HAPİS

Asayiş 15.07.2016 - 17:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2839+ kez okundu.
 

CİNSEL İSTİSMARDAN MUHTARA 15 YIL HAPİS

Sakarçiftliği mahallesinde 16 yaşındaki genç kıza
      Sakarçiftliği mahallesinde 16 yaşındaki genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 56 yaşındaki  muhtar olan ve aynı zamanda  bakkallık yapan  sanığa 15 yıl hapis cezası verildi. Kayseri adliyesine görülen davada davacının ailesi ve avukatı ve sanık avukatı katılırken sanık Arif Demirci Sanık Mustafa Arif Demirci,  Bu duruşmada da suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme heyeti muhtar Mustafa Arif Demirci'ye, '5 yaşından büyük çocuğa cinsel istismar' suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.      
Sakarçiftliği mahallesinde 16 yaşındaki genç kıza

 

 

 

Sakarçiftliği mahallesinde 16 yaşındaki genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan 56 yaşındaki  muhtar olan ve aynı zamanda  bakkallık yapan  sanığa 15 yıl hapis cezası verildi. Kayseri adliyesine görülen davada davacının ailesi ve avukatı ve sanık avukatı katılırken sanık Arif Demirci Sanık Mustafa Arif Demirci,  Bu duruşmada da suçlamaları kabul etmedi.

Mahkeme heyeti muhtar Mustafa Arif Demirci'ye, '5 yaşından büyük çocuğa cinsel istismar' suçundan 15 yıl hapis cezası verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.