BOYDAK HOLDİNG’DE 6 KİŞİYE YAKALAMA KARARI ÇIKTI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2016 - 10:43, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2700+ kez okundu.
 

BOYDAK HOLDİNG’DE 6 KİŞİYE YAKALAMA KARARI ÇIKTI

Boydak Holding’de
Kapatılan Boydak vakfından dolayı Boydak Holding’de 6 kişi ifadelerine başvurulmak için adliyeye götürüldü. Sabah saat 7.30 Mustafa Boydak’ın Hacılar’da ki evinde araba yapan polisler daha sonra Mustafa Boydak, Şükrü Boydak ve Halit Boydak’ı göz altına aldı. Şehir dışında oldukları belirlenen Hacı Boydak, İlyas Boydak ve Bekir Boydak'ı  yakalama için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
Boydak Holding’de

Kapatılan Boydak vakfından dolayı Boydak Holding’de 6 kişi ifadelerine başvurulmak için adliyeye götürüldü.

Sabah saat 7.30 Mustafa Boydak’ın Hacılar’da ki evinde araba yapan polisler daha sonra Mustafa Boydak, Şükrü Boydak ve Halit Boydak’ı göz altına aldı. Şehir dışında oldukları belirlenen Hacı Boydak, İlyas Boydak ve Bekir Boydak'ı  yakalama için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.