DAHA YEŞİL BİR OSB ÇALIŞMALARI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Yaşam 23.08.2016 - 00:40, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2171+ kez okundu.
 

DAHA YEŞİL BİR OSB ÇALIŞMALARI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Kayseri OSB daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir çevre için
Kayseri OSB daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir çevre için hız kesmeden çalışmalara devam ediyor.  Kayseri Osb'den yapılan açıklamda Kayseri OSB sınırları içerisinde, 2016 yılı düzenleme çalışmaları kapsamında yaklaşık 40.000 m2'lik park alanın peyzaj çalışması devam etmekte olup, şuan itibariyle planlanan işin yarısı tamamlandığı belirtildi.   Park alanına 3500 muhtelif fidan ve bitki dikilmiş olup, 6500 adet fidan ve bitki dikimi yapılacaktır. Eylül ayı sonu itibariyle de kalan kısmın peyzajı bitirilerek, Bölgemizdeki yeşil alan miktarını hızla artırmaya yönelik çalışmalar devam edecek.   Kayseri OSB sınırları içerisinde yer alan kavşaklardaki peyzaj çalışmaları kapsamında ise bu yıl 8.500 adet mevsimlik çiçek ve çalı türü bitki dikimi gerçekleştirildi.
Kayseri OSB daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir çevre için
Kayseri OSB daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir çevre için hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. 
Kayseri Osb'den yapılan açıklamda Kayseri OSB sınırları içerisinde, 2016 yılı düzenleme çalışmaları kapsamında yaklaşık 40.000 m2'lik park alanın peyzaj çalışması devam etmekte olup, şuan itibariyle planlanan işin yarısı tamamlandığı belirtildi.
 
Park alanına 3500 muhtelif fidan ve bitki dikilmiş olup, 6500 adet fidan ve bitki dikimi yapılacaktır.
Eylül ayı sonu itibariyle de kalan kısmın peyzajı bitirilerek, Bölgemizdeki yeşil alan miktarını hızla artırmaya yönelik çalışmalar devam edecek.
 
Kayseri OSB sınırları içerisinde yer alan kavşaklardaki peyzaj çalışmaları kapsamında ise bu yıl 8.500 adet mevsimlik çiçek ve çalı türü bitki dikimi gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.