Hacılar Belediyesi kilitli parke ve bordür alım ihalesini gerçekleştirdi

Gündem 08.09.2016 - 09:45, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2134+ kez okundu.
 

Hacılar Belediyesi kilitli parke ve bordür alım ihalesini gerçekleştirdi

Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından
 İhaleye İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok başkanlık etti. Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kullanılmak üzere kilitli parke ve bordür alım ihalesi, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ihaleye 2 firma katıldı.   Yaklaşık maliyeti 102 Bin TL olan ihaleye katılan firmaların verdiği teklifler şu şekilde; “Özyurt Yapı Elemanları Tic. San. AŞ. 69.225 TL, Birliktaş İnş.San.Tic.AŞ. 70.275 TL”  İhale komisyonunun kararına göre en avantajlı teklifi veren Özyurt Yapı Elemanları Tic. San. AŞ.’nin ihaleyi kazandığı belirtildi.
Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından
 İhaleye İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok başkanlık etti.
Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kullanılmak üzere kilitli parke ve bordür alım ihalesi, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ihaleye 2 firma katıldı. 
 Yaklaşık maliyeti 102 Bin TL olan ihaleye katılan firmaların verdiği teklifler şu şekilde;
“Özyurt Yapı Elemanları Tic. San. AŞ. 69.225 TL, Birliktaş İnş.San.Tic.AŞ. 70.275 TL”
 İhale komisyonunun kararına göre en avantajlı teklifi veren Özyurt Yapı Elemanları Tic. San. AŞ.’nin ihaleyi kazandığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.